U bevindt zich hier:
 
 
Titel Vrouw zoekt fijne woongroep
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 29
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Wensen ligging Het liefst oost of west, maar elke buurt heeft zín eigen karakter en moois! Dus ik ben hier zeker open in!
Wensen pand Minimaal een kamer van 20m2 en natuurlijk schone gezamenlijke keuken, badkamer en wcís. Als ik echt mag dromen: Zijn er woongroepen met een tuin? Ik heb groene vingers!
Wensen groep Een fijne leuke groep mensen van verschillende leeftijden/afkomst/gender etc.. Live and let live, maar elkaar wel kennen en vertrouwen. Geen verplichte kookavonden, maar mocht er behoefte zijn kan het natuurlijk soms wel! Gezamenlijk duidelijke afspraken over schoonmaak/bekostiging onderhoud etc.
Beschrijf jezelf Hi! Mijn naam is Lisette en ik ben op zoek naar een fijne woongroep! Ik heb wat mooie voorbeelden gezien en vind het fijn hoe je op deze manier toch samen/alleen in de stad kan wonen. Op het moment woon ik in Haarlem (alleen) maar ik kan het niet meer ontkennen dat ik toch het allerliefst weer in Amsterdam zou willen wonen. Ik houd van mijn rust en vind het dus belangrijk genoeg eigen ruimte te hebben. Ik vind het helemaal niet vervelend om lekker voor jullie te koken (vegan), maar ik vind het ook heerlijk voor mijzelf te koken en mín eigen avondjes te hebben. Overdag ben ik voornamelijk aan het werk en de avonden geniet ik toch het meest van rustige avonden met wat muziek en een goed boek/serie. Een drankje op zín tijd is natuurlijk ook fijn! Belangrijk vind ik dat je in een woongroep elkaar kent en ook wel kan Ďontmoetení als daar behoefte aan is. Samen zorgdragen voor en fijn en schoon thuis en verbeteringen/onderhoud waar nodig, ik houd van klussen! Verder neem in ieder geval wat planten mee (including stekjes ;-)). Ik rook niet en kan eventueel (als daar behoefte aan is, hoeft niet) ook een hele lieve kat meenemen ;-). Graag hoor ik het mochten jullie nog een leuke medebewoner zoeken! Of als jullie een andere goede tip hebben! Liefs!
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst maandag, 13 januari 2020
Vervalt zondag, 12 april 2020
Gezien Deze advertentie is 43 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Lisette
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=16024
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 16 mei 2020 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl