U bevindt zich hier:
 
 
Titel Lisa 29 zoekt woongroep Amsterdam
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 29
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Wensen ligging Het zou fijn zijn als de woning op fietsafstand van het OLVG Oost is, hier werk ik namelijk als verpleegkundige.
Wensen pand Ik hoop een kamer te vinden waar er ruimte is iets voor mezelf te doen en me terug kan trekken wanneer ik dat wil. Het liefst een woning welke fijne gemeenschappelijke ruimtes heeft, die we samen onderhouden en schoonmaken, misschien een tuin waar we een groentetuintje kunnen hebben. Of gewoon ergens waar je een frisse neus kunt halen.
Wensen groep Ik hou niet erg van verplichtingen, maar kan me goed aanpassen en flexibel zijn. Samen eten lijkt me leuk als het zo uit komt. Een babbeltje en samen iets doen wanneer je er zin in hebt. Zelf rook ik niet, een enkele keer met een borreltje erbij. Geen bezwaar als mensen roken maar liever niet binnen.
Beschrijf jezelf Ik heb een aantal vrienden die in woongroepen wonen en de sfeer vind ik altijd erg fijn. Ik heb ook eens op mezelf gewoond maar wat reuring in huis en aanspraak is toch wel erg fijn, ook al kan ieder nog steeds volledig zijn eigen ding doen. Ik werk als verpleegkundige in het Olvg in Oost en doe daar nu de intensive care opleiding. Ik studeer dus naast mijn werk (36u) en werk wisselende diensten. Binnenkort zal ik mn huisje uit moeten in de Spaarndammerbuurt en hoop een fijne woongroep te vinden waar ik voor langere tijd kan wonen.
Website
De link opent in een nieuw venster
https://www.instagram.com/lisadej/
Contact informatie Je kunt me mailen op lisadejong90@gmail.com
 
Geplaatst maandag, 13 januari 2020
Vervalt zondag, 12 april 2020
Gezien Deze advertentie is 48 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Lisa de Jong
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=16021
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 16 mei 2020 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl