U bevindt zich hier:
 
 
Titel Huisgenoot gezocht!
Naam woongroep
-
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 510
Beschrijving prijs De huur incl g/w/l/i bedraagt ongeveer 510 euro, gebaseerd op ons huidige verbruik. Dit is excl de gemeentelijke belastingen (1x per jaar).
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2020-02-01
Provincie Zuid-Holland
Stad Rotterdam
Ligging De woning ligt in zeer centraal in Rotterdam-Zuid, op 5 minuten lopen of 2 minuten fietsen naar metro Maashaven. Vanaf hier sta je met de metro (die je een prachtige blik laat werpen op de skyline van Rotterdam) in 10 minuten op R'dam CS. Fietsen naar CS is +/- 20 minuten. Veel supermarkten (Dirk, Lidl, AH, Jumbo) zijn binnen 5 minuten fietsafstand, net als de bruisende Afrikaandermarkt (iedere woensdag en zaterdag). Voor een breder winkelaanbod sta je in 5min fietsen op Zuidplein en voor gezellig geborrel ben je in no-time op Katendrecht!
Gemeenschappelijke ruimte(s) De woning is een duplex met een ruime woonkeuken (ongeveer 25 m2) en een lounge van ongeveer 15m2. Een badkamer met wc en douche. Er is ook een opberghok en een klein balkon met 2 tuinfauteuils + tafeltje.
Prive ruimte(s) De kamer is ruim, licht, ongeveer 15m2 met openslaande ramen.
Beschrijving woongroep Het huis is geen officiŽle woongroep, maar een gedeelde huurwoning (2 personen). Omdat 1 van ons voor een nieuw buitenlands avontuur aangaat en het huis (permanent) verlaat, zoek ik een nieuwe huisgenoot. Wel hecht ik veel waarde aan de manier waarop wij nu (als vrienden) samenhuizen. We voelen ons beide erg verantwoordelijk voor het huis, zoeken er de rust in een hectisch bestaan, heb een grote maatschappelijke interesse en liefde voor kunst en cultuur. Soms koken we samen, maar gezien onze agenda's gaan we vaak ook onze eigen weg. Met een grote nieuwsgierigheid in de stad en diens diversiteit vinden het erg leuk samen op pad te gaan en nieuwe dingen te ontdekken.
Huidige samenstelling Mette (25) specialiseert zich in Centraal-Azie en verlaat daarom het huis. Ik, Brian (30), ben filmmaker en filmdocent en blijft in het huis wonen. Ik heb een grote fascinatie voor filosofische vraagstukken die ik in mijn werk verwerk en geef mijn passie voor het vak over op een nieuwe generatie als filmdocent. Verder ben ik vegetariŽr, gay, stem ik links-progressief, ben ik heel nieuwsgierig, hou erg van dansen (modern), sport ik regelmatig, bezoek ik graag musea, lezingen en natuurlijk de bioscoop.
Gezochte personen k ben op zoek naar een leuke, open-minded persoon die een thuis zoekt waar hij/zij tot rust kan komen. Het liefst tussen de 25-35 jaar oud. Ik vind het leuk als je elkaar erg kan vinden in het delen van je fascinaties en twijfels. Als je bezig bent met iets creatiefs; altijd leuk! Omdat de woning zich in HVV-gebied bevindt, is het belangrijk om even te checken of je aan de voorwaarden voldoet.†https://www.rotterdam.nl/loket/huisvestingsvergunning/ Als je interesse hebt, stuur een tekstje met een stukje over jezelf en wat je zoekt in een fijn thuis en wellicht zien we elkaar binnenkort!
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst zondag, 05 januari 2020
Vervalt zaterdag, 04 april 2020
Gezien Deze advertentie is 522 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Brian
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=16000
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 16 mei 2020 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl