U bevindt zich hier:
 
 
Titel Kamer vrij in Woongroep Duinzigt
Naam woongroep Duinzigt
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 485
Beschrijving prijs Ongeveer 400 euro per maand aan kale huur en 85 euro aan vaste lasten (internet + gwe)
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2020-02-10
Provincie Utrecht
Stad Nieuwegein
Ligging De woongroep is onderdeel van het gemeenschappelijk wonen project in Nieuwegein. De AH is om de hoek en het centrum is 10 minuten fietsen. De tram naar Utrecht centraal vertrekt op 5 minuten loopafstand.
Gemeenschappelijke ruimte(s) We hebben een ruime woonkamer met keuken van circa 80m2. Voortuin is prive en grote achtertuin is gezamelijk met andere woningen. Er zijn 3 badkamers en 3 toiletten. Er is een gezamelijke kroeg, onderdeel van het gemeenschappelijk wonen project, genaamd "De Bedoeling".
Prive ruimte(s) De kamer is gelegen op de begane grond aan de voorzijde van het huis. Onze straat is niet toegankelijk voor auto's en is daarom rustig.
Beschrijving woongroep Binnen Duinzigt leven we allemaal redelijk zelfstandig, maar we zoeken elkaar ook geregeld op, bijvoorbeeld om samen te eten, een spelletje te doen, of gewoon om even bij te kletsen. Er is hier dus een combinatie van rust en ruimte, waarbij iedereen er op eigen moment voor kiest om op zichzelf te zijn of samen op te trekken. We bevinden ons binnen Duinzigt allen binnen de werkende fase van ons leven, wat betekent dat we eigenlijk allemaal een eigen ritme kennen van werken en wonen. Binnen Duinzigt zijn we allemaal redelijk netjes en gaan we goed en zorgvuldig met elkaar en elkaars spullen om. Voor het schoonhouden van het huis maken we gebruik van een schoonmaakrooster.
Huidige samenstelling We zijn een gemengd huis van 2 mannen en 3 vrouwen, met leeftijden tussen de 25 en 38 jaar. Niemand heeft kinderen of huisdieren.
Gezochte personen In jou als een mogelijke nieuwe bewoner zoeken we iemand die goed bij onze groep past. Geen student met een ritme dat volledig van ons afwijkt, maar liefst een werkend jongvolwassene die het aanspreekt om te leven in een groep waar zowel eigen ruimte als aansluiting bij de groep mogelijk is. Verder zoeken we iemand die het leuk vindt om actief betrokken te zijn bij de woongroep (en het GW) en er wat van wil maken met ons.
Website
De link opent in een nieuw venster
https://www.gwnieuwegein.nl/
Contact informatie Spreekt onze woongroep en de kamer je aan? Schrijf dan een stukje over jezelf en waarom je graag in onze woongroep zou willen wonen en stuur het op voor 19 januari. We laten je dan weten of je wordt uitgenodigd voor een hospitatie. Misschien tot binnenkort bij ons!
 
Geplaatst zondag, 05 januari 2020
Vervalt zaterdag, 04 april 2020
Gezien Deze advertentie is 688 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Woongroep Duinzigt
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15997
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 16 mei 2020 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl