U bevindt zich hier:
 
 
Titel A house in the middle of the Schoolstreet
Naam woongroep Vereniging Anders Wonen
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag
-
Beschrijving prijs 315 pm contributie
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2020-02-01
Provincie Gelderland
Stad Nijmegen
Ligging Stadswijk bottendaal, tussen station, centrum en uni in. 10 minuten lopen naar station, 5 min lopen naar supermarkt en 10 min naar
Gemeenschappelijke ruimte(s) We hebben een grote woonkeuken met een balkon, een dakterras met een groentetuin en een badkamer met bad. We zijn van plan de badkamer en keuken in de toekomst te verbouwen. Dus jij kunt je hierin ook meebeslissen!
Prive ruimte(s) 1 slaapkamer van ongeveer 18 m2 met een vide
Beschrijving woongroep Vrije, actieve woongroep zoekt bewoner! We vormen het kloppende hart van Bottendaal; in een bovenverdieping in een prachtig oud herenhuis aan de Schoolstraat. De kamer die vrijkomt bevindt zich op de eerste verdieping Wij zijn een 34-jarige creatief therapeut die werkt als groepsbegeleider in de gehandicaptenzorg en een 27-jarige sociaal werker die wijkwerk doet en studenten begeleidt. We zijn een vrij actief huis en we eten regelmatig samen, maar daarnaast zijn we ook druk bezig met onze eigen levens. Alles mag, niks moet, heerlijk helder dan is het goed. De enige verplichtingen zijn een actieve deelname in het bestuur van onze woonvereniging (1x per maand, stelt niet zo veel voor) en een maandelijkse of 2-maandelijkse klusdag/of klusweek per kwartaal. De einddatum van de woongroep is 31 december 2021 met uitloop van een jaar, dus maximaal drie jaar. De woonvereniging is aan het werken aan een doorstart.
Huidige samenstelling Ben is een workaholic die zich een slag in de rondte werkt om zijn droomkunstcommuneproject te bekostigen in Portugal. Maar hij weet ‘m goed te chillen en is regelmatig op z’n kamer te vinden voor ’n filmpje of ’n feestje. Nynke heeft voor elk springerige haar op haar hoofd weer een nieuw project of hobby dat/die ze dan hoe-dan-ook uit moet voeren. Verder kruipen er ook nog regelmatig ‘’huiskatten’’ de voordeur in (Sieb, Willy, Rogier).
Gezochte personen Wat we zoeken in een huisgenoot is een vrijbuiter met respect voor haar/zijn omgeving. We zoeken iemand die niet per se kluservaring maar wel sowieso klusambities heeft. Verder ben je werkend of op het einde van je studie. Qua leeftijd zoeken we iemand vanaf zo’n 24 jaar. Wij staan ook open voor huisdieren, en het liefste een koe, want we drinken héél veel melk hier in huis.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Graag reageren op ibznijmegen@gmail.com en nynkeschrikkema@gmail.com op 15 januari doen we de kijkavond.
 
Geplaatst zaterdag, 04 januari 2020
Vervalt vrijdag, 03 april 2020
Gezien Deze advertentie is 607 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Nynke Schrikkema
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15995
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 16 mei 2020 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl