U bevindt zich hier:
 
 
Titel Vrouw (34) zoekt woongroep Amsterdam
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd
-
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Wensen ligging De wijk/buurt maakt mij niet heel veel uit. Liever niet in het hele drukke centrum. Heb zelf in de Rivierenbuurt en de Baarsjes gewoond en dat was heel fijn.
Wensen pand Ik zoek een kamer van minimaal 15m2
Wensen groep Wat ik belangrijk vind in een woongroep is dat je gezellig samen dingen kunt doen, maar je ook prima kunt terugtrekken als je daar behoefte aan hebt. Ik woon nu in een woongroep waar dat heel natuurlijk gaat. We gaan af en toe samen eten, leuke dingen doen en sowieso als we thuis zijn zitten we vaak gezellig bij elkaar. Maar we zijn ook gewoon vaak op pad, dus die balans is top. Ik vind het belangrijk dat we respect voor elkaar hebben en dat we het huis een beetje op orde houden.
Beschrijf jezelf Hi! Ik ben een vrouw van 34 jaar. Ik werk 3 dagen als freelance marketeer bij Gekko, een app voor zzp'ers om je administratie bij te houden. Daarnaast ben ik kunstenaar (fotograaf) en doe ik eigen projecten die ik van tijd tot tijd exposeer. Verder houd ik van sporten (bootcamp/yoga), koken, lezen, naar musea gaan en met vrienden leuke dingen doen. Ik ben een creatief, sociaal en eerlijk persoon. Makkelijk in de omgang, gezellig en ook gewend om met elkaar rekening te houden. Ik heb altijd samengewoond. Vaak met z'n 2tjes en de laatste paar jaren met z'n 6en. Ik moet mijn huidige woongroep verlaten vanwege regels van de Gemeente. Heel erg jammer want het was enorm fijn en gezellig. Daarom zoek ik een nieuw plekje in een gezellige nieuwe woongroep!
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.bibialtink.com
Contact informatie je kunt mij bereiken via 0611041004 of bhsaltink@gmail.com. Ik ben in principe per direct op zoek! (4/1/2020)
 
Geplaatst zaterdag, 04 januari 2020
Vervalt vrijdag, 03 april 2020
Gezien Deze advertentie is 140 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Bibi Altink
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15994
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 16 mei 2020 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl