U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep zoekt medebewonders
Naam woongroep Woongroep Blyn Anker
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag
-
Beschrijving prijs De appartementen worden gehuurd van woningcorporatie WoonFriesland
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
-
Provincie Friesland
Stad Leeuwarden
Ligging De woongroep bewoont een twintigtal nieuwbouwappartementen van een gebouw in de Leeuwarder wijk Bilgaard. Het wooncomplex is goed bereikbaar met openbaar vervoer, op loopafstand is een groot, deels overdekt winkelcentrum. Ook allerlei voorzieningen en diensten (gezondheidscentrum, wijkgebouw, zwembad) zijn aanwezig in de directe woonomgeving. Het stadscentrum ligt op korte afstand en is eenvoudig bereikbaar. Het Leeuwarder Bos, een mooi stuk natuur aan de noordkant van de stad, ligt praktisch naast de deur.
Gemeenschappelijke ruimte(s) De gezamenlijke ruimtes zijn een appartement dat hiervoor speciaal is ingericht. Dit bestaat uit een grote vergaderruimte, waar o.a. ook gemeenschappelijke maaltijden, koffie- en borreluurtjes plaatsvinden en andere activiteiten. Tevens is er een keuken, garderobe met toilet en een computerruimte. Een mooi dakterras voor algemeen gebruik en een klushok met werkbanken.
Prive ruimte(s) De appartementen zijn licht en ruim van opzet. Zij hebben een woonkamer van 30 m2 met een halfopen keuken, een ruime slaapkamer, een hobby/logeerkamer, een toilet en een badkamer. De woningen zijn seniorproof: drempelvrij, brede galerijen, brede deuren en gangen. Op de beveiligde binnenplaats bevinden zich de bergingen en de parkeerplaatsen.
Beschrijving woongroep Eenmaal per maand is er een gezamenlijk etentje, wekelijks een koffie- en borreluur. Daarnaast is er een creatieve middag, er is een leesclub en er worden regelmatig uitstapjes naar musea en het theater georganiseerd. Eenmaal per maand wordt de ledenvergadering gehouden. Deelname aan de activiteiten is bijna altijd vrijblijvend.
Huidige samenstelling De huidige samenstelling bestaat uit 15 dames en 4 heren, waaronder 3 echtparen. De leeftijden variŽren van 62 tot 87 jaar.
Gezochte personen Wij zoeken personen, bij voorkeur niet ouder dan 70 jaar. Geen inwonende kinderen, de groep is hier qua leeftijd en activiteiten niet op ingesteld. Huisdieren zijn welkom.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.woongroepblynanker.frl
Contact informatie Voor nader contact kunt u bellen met Marijke Labohm, tel. 06-40378302
 
Geplaatst zondag, 29 december 2019
Vervalt zaterdag, 28 maart 2020
Gezien Deze advertentie is 628 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Sylvia Nijdam
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15978
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 16 mei 2020 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl