U bevindt zich hier:
 
 
Titel Huize Boschlust zoekt nieuwe (mannelijke) bewoner
Naam woongroep Huize Boschlust
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 460
Beschrijving prijs Het betreft een sociale huurvoorziening van Lefier; dit betekent dat je maximaal bruto jaarinkomen 39.055 mag zijn. Daarnaast zit er huurtoeslag op de kamer, dus de volle prijs is 460 euro per maand maar met de subsidie kan dit maandelijks lager uitvallen.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2020-03-01
Provincie Groningen
Stad Groningen
Ligging Onze woongroep ligt in hartje centrum aan de Vismarkt. Ondanks dat het midden in het centrum ligt, is van de drukte binnen in het huis weinig te merken. Alle winkels en de markt zijn dus op loopafstand.
Gemeenschappelijke ruimte(s) We delen een patio waar we zomers lekker buiten eten en in onze hangmat een boekje kunnen lezen. We hebben een gemeenschappelijke woonkamer en daarnaast de keuken waarin een grote ronde tafel staat waar we 's avonds met de aanwezigen aan eten. Het huis heeft twee verdiepingen met op beide een eigen badkamer en toilet. Deze deel je met 2 of 3 anderen.
Prive ruimte(s) Jouw kamer is 25m2; heeft twee openslaande deuren naar buiten (patio). Het betreft een hoge kamer met een gezellige slaapvide met daarop extra ruimte voor opslag.
Beschrijving woongroep We wonen met zeven gezellige en open mensen in dit grote huis en koken om de beurt een dag in de week. Wie er thuis is eet gezellig mee. We delen naast het avond eten ook in een aantal basisingrediŽnten voor lunch en ontbijt, dit word dagelijks aangevuld door de koker. Heel handig om te delen! We vinden het gezellig om elkaar tegen te komen in de keuken voor eetmomenten en een kopje koffie. Daarnaast zijn er een aantal spelletjesfanaten die het leuk vinden om... jawel.. en spel te spelen!
Huidige samenstelling We hebben een gemengd huis met 3 mannen en 4 vrouwen in de leeftijd van 26-39 jaar. Af en toe is onze hond Duna om het aantal weken hier in huis.
Gezochte personen We zoeken (het liefst) een open-minded mannelijke huisgenoot tussen de 24-35 jaar.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst maandag, 23 december 2019
Vervalt zondag, 22 maart 2020
Gezien Deze advertentie is 551 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Boschlust
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15974
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 16 mei 2020 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl