U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep De Brons zoekt vrouwelijke huisgenote
Naam woongroep A.R. de Brons
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 367
Beschrijving prijs De prijs bestaat uit 206,67 contributie, 100 euro eet geld en 60 euro
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2020-02-01
Provincie Gelderland
Stad Nijmegen
Ligging Bronsgeeststraat 33 is te vinden in oud-west of te wel waterkwartier, tussen de voorstadslaan en weurtseweg. Het is op loopafstand van het centrum (5min) en het station (10 min). De jumbo is hier ook niet ver vandaan.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Verder is er een gedeelde badkamer, twee wc's en een woonkamer met keuken. We hebben 4 huizen naast elkaar met doorgetrokken tuinen (geen schutting). Daarachter zit een groenstrook van de gemeente die we in bruikleen hebben, hier word getuinierd en in de zomer lekker gehangen.
Prive ruimte(s) Als kamer krijg je de zolder kamer. De kamer is ongeveer 23m2 - 25m2 (geen flauw idee eigenlijk, gewoon groot). Het huis heeft een puntdak dus dat merk je in je kamer. Hierdoor heb je wel een hoog gedeelte waar je spullen kan opbergen.
Beschrijving woongroep Onze woongroep bestaat uit 24 man verdeeld over 5 huizen. Wij zijn een zelfvoorzienende vereniging en dragen daardoor alle verantwoordelijkheid voor het lopende houden van de vereniging en alles wat daarbij komt kijken. Er zijn vier keer per jaar klusdagen (verplicht) waar we met ze allen klussen aan de huizen en voor al groot onderhoudt verrichten. Verder geven we een keer per jaar een groot feest, genaamd het bronsfeest. Er zijn ook velen commissies die zich bezig houden met het voortbestaan van onze woongroep. Nou elk huis heeft natuurlijk zijn eigen leefstijl. Wij hebben een huisrekening waar wij onze huiselijke boodschappen van doen (die 160 euro), denk aan eten, schoonmaak en reparatie. Het is de bedoeling dat er elke dag iemand anders kookt en voor 20 euro boodschappen doet, dit gebeurt ook niet altijd. Niks is namelijk verplicht, het is wel leuk! Roken doen we uiteraard niet binnen. Verder heeft iedereen een huistaak, wat me vanzelfsprekend lijkt, en wordt er zo weleens sporadisch aan het huis geklust.
Huidige samenstelling Ons huis wonen Marlou, Niek, Ruben en Arjun. We zijn allemaal rond de dertig, behalve Arjun die is 25. We hebben ook een kat genaamd Mr Cooney.
Gezochte personen We zoeken, buiten gezellig en sociaal type, vooral iemand die een beetje leuk meedoet met de vereniging. Onze vereniging zit tegen het afsluiten aan waardoor er veel moet gebeuren. Er wordt dus iemand gezocht die daar ook actief aan mee wil helpen.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Als je interesse hebt stuur een leuke mail naar 33@ardebrons.nl
 
Geplaatst donderdag, 19 december 2019
Vervalt woensdag, 18 maart 2020
Gezien Deze advertentie is 894 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Brons 33
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15970
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 16 mei 2020 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl