U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep Kasteel aan de Vecht
Naam woongroep
-
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 500
Beschrijving prijs De huur is 500 euro exclusief. Dit komt neer op een totaal van 645 inclusief g/w/l, internet en gemeentelijke belastingen.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2020-01-01
Provincie Utrecht
Stad Maarssen
Ligging De woongroep bevindt zich in een prachtige omgeving, direct aan de vecht. Het is een vrijstaand huis omringd door een hele fijne grote tuin (met vanaf volgend jaar moestuin.) Het is 5 minuutjes fietsen naar Maarssen dorp. Utrecht is 10 km fietsen.
Gemeenschappelijke ruimte(s) We delen een grote woonkeuken van +- 70 m2, een bijkeuken, een bibliotheek/chillplek van 64 m2, 1 badkamer, 2 wcs en de grote tuin +- 1000 m2.
Prive ruimte(s) De kamer die vrij komt is +- 15 m2, met uitzicht op de vecht en een hoog plafond. Er past een hoogslaper in.
Beschrijving woongroep Wij zijn een woongroep van individuen, die op zichzelf staan en daarnaast een deel van hun leven met elkaar delen. Dit gebeurt in vrijheid en ontstaat organisch. Soms plannen we een tuindag. Vaak zien we elkaar op dinsdagavond. Soms ontstaat er een feestje met een discobal en blote voeten dans en hoelahoops. Soms zitten we op onze eigen kamers. Soms is er niemand thuis. Dan ontstaat er een volle maan ritueel. Of diepe gesprekken over het leven en onze transformaties. Dan is er weer eens jenever, vergezeld met flauwe grapjes. Of thee en glitter. Wat deze woongroep bijzonder maakt is de bijzondere emotionele band die wij met elkaar voelen, terwijl we wel allemaal op onszelf staan. De combinatie van diepgang en lichtheid maakt ons blij :) De woongroep is afgelopen zomer gestart en het huurcontract loopt tot in principe tot juni 2021. Er is wellicht een kans dat wij hier langer kunnen blijven wonen.
Huidige samenstelling Onze woongroep bestaat uit vijf fijne vrouwen. Eefje (34) is een grootse denker in een klein lijfje. Ze houdt van diep ademen, filosoferen, de tuin besproeien en mensen observeren. Ze gaat ons verlaten voor haar twee grote liefdes (Sanne en Utrecht). Maike, Maartje, Mariska en Rinske zijn daarom op zoek naar een nieuwe huisgenoot. Maike (35) is een echte theatervrouw, met liefde voor stembevrijding, een warrior die altijd op zoek is naar de waarheid en mensen stimuleert de meest pure, grootse versie van zichzelf te zijn. Maartje (40) is een muziekliefhebber, die heerlijk soulful eten bereid en de mooiste bloemencreaties en heel veel liefde in huis brengt. Ze kookt bij vrijhaven Zwier en op retraites. Mariska (31) kan heerlijk dansen, heeft een liefde voor festivals, werkt als maatschappelijk werker en gaat binnenkort op reis en als ze zingt worden we allemaal helemaal stil. Rinske (27) houdt van glitter, grapjes, zelfexpressie en diepgang. Ze is een doelgerichte freelance eventmanager en projectleider, die in haar vrije tijd graag ronddanst in huis, totdat ze zich -soms overprikkeld- terugtrekt haar kamer. Mo (leeftijd onbekend) is onze kat die heel goed muizen kan vangen en nog beter kan knuffelen.
Gezochte personen Wij zoeken een fijne huisgenoot die ons aanvult. Wij hebben niet bepaald hoe jij moet zijn en laten ons graag verrassen.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Lijkt het jou heel fijn om bij ons te komen wonen? Reageer dan uiterlijk 9 december via deze website en stel jezelf voor in maximaal een half A4tje. In december plannen wij twee kennismakingsavonden (waarschijnlijk 10 en 17 december), waarover wij via de mail zullen communiceren.
 
Geplaatst zondag, 01 december 2019
Vervalt zaterdag, 29 februari 2020
Gezien Deze advertentie is 602 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Rinske
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15923
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl