U bevindt zich hier:
 
 
Titel Zonnetje zoekt huis
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 29
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Wensen ligging Geen directe voorkeur, elke buurt in Amsterdam heeft z'n charme. Gaat meer om het gevoel met de mensen/het huis
Wensen pand Genoeg persoonlijke ruimte om terug te trekken en eigen ding te doen, met natuurlijk een fijne (schone!) openbare ruimte
Wensen groep Elkaar de ruimte geven, maar elkaar ook kunnen ontmoeten als er behoefte naar is. Sowieso regelmatig samen komen om het huis door te nemen, schoonmaak, verbeteringen etc.
Beschrijf jezelf Haast heb ik niet, wel zoek ik een leuke en fijne plek in het mooie Amsterdam. Na twee jaar weg te zijn geweest (1 jaar Portugal en nu Haarlem) voel ik dat het weer tijd is mijn geliefde (en soms gehate ;-)) stadje weer op te zoeken! Ik ben een rustig persoon, open-minded en ben op zoek naar een fijn gedeeld huis. Ik vind het belangrijk dat iedereen z'n ding doet maar dat het ook mogelijk is elkaar echt te ontmoeten. Elkaar leren kennen, om de zoveel tijd samen koken of een lekker drankje als daar animo voor is. Een huis moet warm en als thuis aanvoelen. Ik woon al wat jaren alleen, dus vind het ook best spannend weer samen te wonen, to be honest. Maar toch heb ik al goede voorbeelden gezien, vandaar deze oproep! Ik houd van een schoon en goed onderhouden huis. Ik vind het ook altijd leuk wat aan te pakken in huis! (Ik neem iig wat planten mee ;-)) Ik kook graag (vegan), dus vind het ook helemaal niet vervelend om dat soms samen te doen! Verder verdiep ik mij graag in yoga/meditatie en geniet ik intens van een avondje alleen op de bank met een goed boek/muziek, maar ook van een avond 'zijn' met vrienden en goede gesprekken. Mij zal je niet vaak zien stappen, been there done that ;-). Ik werk op het moment 32-35u p/week en ben weer op zoek naar een nieuwe uitdaging, die meer gaat aansluiten bij mijn studies/idealen voor een betere wereld!
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst zondag, 01 december 2019
Vervalt zaterdag, 29 februari 2020
Gezien Deze advertentie is 102 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Lisette
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15919
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl