U bevindt zich hier:
 
 
Titel Appartement in Oegstgeest
Naam woongroep CWO
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 813
Beschrijving prijs De kale huurprijs is 600,- exclusief gas/water/licht. Hier komen nog 186,- servicekosten bij voor gas/water/licht en internet. Aanvullend betalen we 27 euro lidmaatschap aan onze vereniging ten behoeve van de gemeenschappelijke middelen. Het totale bedrag per maand komt dus op 813,- euro.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-12-15
Provincie Zuid-Holland
Stad Oegstgeest
Ligging Centraal Wonen Oegstgeest staat sinds augustus 1987 op een van de mooiste plekjes in Haaswijk, Oegstgeest. Met 5 minuten lopen ben je bij recreatiegebied klinkenbergerplas, met 5 minuten fietsen bij de dichtstbijzijnde winkel (lidl) en met 10 min fietsen bij het winkelcentrum aan de langevoort, met 15 minuten in het bos bij Huys te Warmont , met 15 minuten fietsen bij Leiden Centraal en met 30 minuten zit je op het strand. En ook de bus naar Leiden stopt vlakbij. Kortom, een heerlijk rustige plek met veel groen (& speeltuinen) in de buurt maar met genoeg voorzieningen en te beleven op fietsafstand.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Ons project bestaat uit veertien huizen die als een hofje in een U- vorm rond de ruime gemeenschappelijke tuin staan gegroepeerd. Aan de achterkant wordt de tuin afgesloten met een schuur voor algemeen gebruik, waar ook fietsen gestald kunnen worden. Op de begane grond van een van de rijtjeshuizen rond onze gemeenschappelijke tuin bevindt zich de CR (gemeenschappelijke ruimte), het appartement bevindt zich hierboven.
Prive ruimte(s) We bieden een bovenwoning van 45,7 m2 (twee verdiepingen): Eerste verdieping woonkamer en open keuken (samen 30m2), doucheruimte (2,8 m2). Tweede verdieping hal (2m2) en slaapkamer (13 m2) met hoogste punt op 3,5 m.
Beschrijving woongroep Centraal Wonen Oegstgeest staat sinds augustus 1987 op een van de mooiste plekjes in Haaswijk, Oegstgeest. Op dit moment wonen er 24 mensen in de leeftijd van 5 t/m 89 jaar. Alle bewoners zijn op hun eigen privacy gesteld, maar wonen in een gezellig buurtje waarin iedereen elkaar kent, en waar van tijd tot tijd grote en kleine gezamenlijke activiteiten worden georganiseerd, bijvoorbeeld de maandelijkse gezamenlijke maaltijd en tuindagen. Maar er is ook ruimte voor persoonlijke initiatieven.
Huidige samenstelling Op dit moment wonen er 24 mensen in de leeftijd van 5 t/m 89 jaar.
Gezochte personen We zoeken naar nieuwe buren die gemotiveerd zijn om in deze woonvorm te participeren. We vragen je daarom een uitgebreide motivatie te sturen met daarin informatie over waarom je bij ons wilt komen wonen en informatie over jezelf en wat je van CWO verwacht.
Website
De link opent in een nieuw venster
https://www.facebook.com/CWOegstgeest
Contact informatie Stuur je motivatiebrief uiterlijk a.s. vrijdag 29 november 2019 naar cwoegstgeest@gmail.com. De kennismaking ten behoeve van onze selectieprocedure zal al plaatsvinden op 1 december om 19:00. We laten per mail weten of je hiervoor bent geselecteerd.
 
Geplaatst zondag, 24 november 2019
Vervalt zaterdag, 22 februari 2020
Gezien Deze advertentie is 566 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Centraal Wonen Oegstgeest
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15902
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl