U bevindt zich hier:
 
 
Titel Vrolijke creatieveling (32) zoekt ontspannen samenwonen
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 32
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam e.o.
Wensen ligging
-
Wensen pand
-
Wensen groep Een ontspannen en levendig samenwonen waarin we van elkaar op de hoogte zijn, naar elkaar omkijken, er ruimte is om samen iets te ondernemen en er ook respect heerst voor elkaars rustmomentjes.
Beschrijf jezelf Hallo Allemaal. Mijn naam is Sacha, ik ben 32, en ik zoek een levendige, ontspannen en gezellige woongroep. Mijn dagelijkse dag vul ik met verschillende bezigheden zoals dansen, zwemmen, wandelen, lezen, relaxed thuis rommelen, theater-, bioscoop- en museumbezoek, bij lekker weer met inline skaten, buitenshuis koffie drinken en ook met mijn werk als dans- en zwemdocent. Daarnaast werk ik in de theaterproductie en ook als dansmaker doe ik projecten en maak ik performances. Dansen en zwemmen zijn de vaste pilaren in mijn werkleven en daaromheen ontstaan andere (creatieve) klussen. Geen 9-17u werkweek dus, en daar geniet ik wel van. Ik ben graag buitenshuis dingen aan het ondernemen maar ik ben net zo lief thuis aan het huismussen. Als huisgenoot breng ik een vrolijke noot, ik ben sociaal en graag met mijn huisgenoten in contact over wat ons bezighoudt. Ik draag actief mijn steentje bij aan een prettig samenwonen. Samen eten vind ik gezellig (als dat regelmatig gebeurt doe ik daar graag aan mee), of ook borrelen of thee drinken. Maar ook als er geen vaste momenten zijn maar het contact spontaan gebeurt, ben ik daarmee ok. Thuis is immers een sociale plek maar ook een plek om te ontspannen en op te laden en iedereen doet dat op zijn en haar eigen manier. Ongedwongenheid, humor, verantwoordelijkheid en flexibiliteit breng en zoek ik in de woongroep. In de laatste jaren heb ik in vele verschillende samenstellingen mogen wonen en ik kijk nergens meer van op! Deze stijl van wonen kies ik heel bewust omdat ik gemerkt heb - en nog steeds merk - , dat een samenwonen met anderen mij rijker maakt. Ik breng een poes mee, zij heet Mina en is 12 jaar oud. Mien is erg op mij gericht (ook zij heeft veel verhuis- en woongroep-ervaring), heel relaxed en is compleet mijn verantwoordelijkheid. Wat betreft de poes geldt voor mijn huisgenoten altijd het wel-de-lusten-niet-de-lasten-principe. Als jullie op zoek zijn naar een nieuwe huisgenoot en denken dat ik bij jullie zou kunnen passen, stuur me graag een mailtje. Ik kijk uit naar jullie bericht! Lieve groeten, Sacha
Website
De link opent in een nieuw venster
https://www.facebook.com/sachaveradans
Contact informatie s.buskermolen@gmail.com 0638413125
 
Geplaatst vrijdag, 22 november 2019
Vervalt donderdag, 20 februari 2020
Gezien Deze advertentie is 207 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Sacha
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15897
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl