U bevindt zich hier:
 
 
Titel Betrokken woongroep Utrecht
Huur of koop huur
Provincie Utrecht
Indicatie ligging We zoeken een pand in of rond Utrecht. Onze voorkeur gaat uit in de natuur of snel in de natuur te kunnen zijn.
Indicatie aantal personen 8
Indicatie samenstelling groep Leeftijd: 25 tot 45(niet strikt) We zoeken mensen aan het eind van hun studie of werkend. Huur is nog niet bekend maar voor de flexibiliteit is het handig als je 700 euro huur kan dragen.(onze voorkeur gaat uit naar minder huur)
Ideologie We zoeken mensen die open-minden zijn, zich makkelijk aanpassen, aandacht voor zijn huisgenoten heeft en vegan thuis willen eten. Mensen die graag dingen delen. Mensen die graag samen eten/koken. Als een aantal aspecten hiervan je aanspreekt horen we graag van je.
Planning De groep moet nog verder gevomd worden. Als er 6 personen in de groep zitten. Gaan we huizen zoeken. We hebben al een aantal woningen gevonden waar we eventueel naar kunnen kijken.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie U kunt het best op dit bericht reageren of Tiemen een mail sturen op tiemen88@gmail.com Daarna hebben we even contact om een kennismakingsgesprek af te spreken.
 
Geplaatst dinsdag, 19 november 2019
Vervalt maandag, 17 februari 2020
Gezien Deze advertentie is 619 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Tiemen
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15888
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot zondag, 17 mei 2020
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 16 mei 2020 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl