U bevindt zich hier:
 
 
Titel Wachtlijst LIFE gebouw Houhavens
Naam woongroep LIFE Houthavens
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 720
Beschrijving prijs Naast de huur zijn de servicekosten ongeveer 65 Euro per maand en is er een contributie van 20 Euro per jaar voor de woonvereniging,
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2020-02-01
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Ligging De woningen zitten in het LIFE gebouw in de Houthavens op het Revaleiland en worden eind januari 2020 opgeleverd. Deze nieuwbouwwijk ligt aan het IJ en naast de Spaarndammerbuurt.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Naast de (39) appartementen sociale sector, die een woongroep vormen, bevinden zich in het gebouw huurwoningen voor de vrije sector (49), koopwoningen, een gezondheidscentrum met huisarts, apotheek en fysiotherapie ook wooneenheden van Cordaan met een buurtkamer en een horecagelegenheid. Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling en tuin (voor alle bewoners van het LIFE gebouw). Onder het pand zit een parkeergarage waar tegen extra kosten een plek kan worden gehuurd. Er is geen mogelijkheid voor een parkeervergunning op straat in deze autoluwe buurt.
Prive ruimte(s) Het zijn 2 kamers woningen (1 slaapkamer) met een ruime douche/toilet en een inpandige berging met balkon of terras. De woningen zijn tussen de 52 en 72 m2 en over 4 etages verspreid. De woningen liggen aan de binnentuin, gracht, straat of plantsoenzijde. Er is vloerverwarming, een inductiekookplaat en er zijn een aantal zonnepanelen per woning beschikbaar. Er zijn 2 liften en de woningen zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Er is geen gemeenschappelijke ruimte, maar mogelijk kunnen wij in de toekomst deels gebruik maken van de buurtkamer van Cordaan.
Beschrijving woongroep Wij zijn een net opgerichte woongroep en richten ons op 60+ers in de sociale sector die een gemeenschap willen vormen waarin respect, nabuurschap, steun voor elkaar en (woon)plezier voorop staan en aangemoedigd worden. Op vrijwillige basis kan gekozen worden voor het ontplooien van en deelnemen aan uiteenlopende activiteiten.
Huidige samenstelling De groep bestaat 17 mannen en 24 vrouwen, waaronder 3 stellen. In de leeftijd van 61 tot en met 79 jaar.
Gezochte personen Wij zoeken nieuwe bewoners voor de wachtlijst. Iedereen die zich in dit concept kan vinden is van harte welkom zich aan te melden. We streven naar een afspiegeling van de Amsterdamse bevolking en een zo divers mogelijke samenstelling van de groep. Inschrijving bij Woningnet en voldoen aan de inkomenseisen van de Gemeente Amsterdam is een vereiste.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.leveninlife,nl
Contact informatie Via de site van Habion, de verhuurder www.leveninlife.nl kan je je aanmelden. NB. Er is geen huursubsidie mogelijk voor deze woningen.
 
Geplaatst donderdag, 07 november 2019
Vervalt woensdag, 05 februari 2020
Gezien Deze advertentie is 754 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
yolanda
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15861
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl