U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep Bottendaal zoekt bewoner (m/v)
Naam woongroep De Opklaring
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 414
Beschrijving prijs Wij, de leden van woongroep De Opklaring, zoeken een nieuwe huisgenoot (m/v) voor onze gezellige, maar ongedwongen woongroep. Bij de prijs zit alles inbegrepen: internet, gas/water/licht, huishoudartikelen zoals wc-papier, afwasmiddel en zeep, vuilniszakken, eten voor de kat - maar ook de aanschaf van nieuwe huishoudelijke apparaten, verf voor gemeenschappelijke ruimtes en dergelijken.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-12-15
Provincie Gelderland
Stad Nijmegen
Ligging Ons herenpand staat in de populaire wijk Bottendaal. Meerdere cafeetjes en supermarkt zijn op loopafstand (1 minuut). Station op vijf minuten lopen, centrum circa tien minuten. Je hebt dus eigenlijk geen fiets nodig :-)
Gemeenschappelijke ruimte(s) Je deelt een keuken met acht pitten, toilet, badkamer met ligbad en douche met drie anderen. Er is een wasmachine en een droger aanwezig. Onze achtertuin deel je met vier anderen. Daar staat een grote tuintafel, die in de zomer als onze woonkamer fungeert.
Prive ruimte(s) De kamer - met inbouwkast - is zoín twintig vierkante meter groot, heeft een hoog plafond en openslaande deuren naar de tuin. Je woont het dichtst bij de keuken en er is een koelkast beschikbaar.
Beschrijving woongroep Een rustige, gezellige woongroep met weinig vastliggende verplichtingen. Af en toe eten we samen, in de zomer barbecueŽn we in onze tuin. Dan kijken we, met een biertje in de hand, naar onze prachtige perenboom. Soms gaan we samen naar een concert en een Mario Kart-toernooi staat op de planning. Binnen wordt niet gerookt. Een of twee keer per jaar er is een klus- of tuindag, zo hebben we laatst een nieuwe vloer gelegd. Ons pand is eigendom van de WBVG (woningbouw vereniging Gelderland) die het groot onderhoud verzorgt - sleutelen aan riolering hoeven we gelukkig niet te doen ;) Alle bewoners, behalve de kat, zijn werkend. Dit betekent ook dat we doordeweeks allemaal relatief op tijd in bed liggen, maar een feestje in het weekend omarmen we uiteraard.
Huidige samenstelling Je gaat samenwonen met twee mannen en twee vrouwen, midden en eind twintig, en werken variŽrend van kok, leraar Nederlands en winkelmanager tot journalist. Daarnaast hebben we een geliefde huiskat, zij is de baas in huis.
Gezochte personen We zoeken iemand die in de laatste fase van de studie zit of al werkt. Heb je interesse? Stuur via het contactformulier een bericht waarin je wat over jezelf vertelt. Mogelijk nodigen we je dan uit kennis te komen maken. De kijkavond is op zondagavond 24 november.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst dinsdag, 05 november 2019
Vervalt maandag, 03 februari 2020
Gezien Deze advertentie is 1144 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
DeOpklaring
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15858
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl