U bevindt zich hier:
 
 
Titel Gezellige moeder en zoon zoeken een huisje
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 1
Leeftijd 28
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Wensen ligging
-
Wensen pand
-
Wensen groep We zoeken een warm thuis, waar mijn zoontje Jacques (1 jr) een deel van de week kan zijn. We zijn open en flexibel, zijn graag onder de mensen, maar genieten ook van tijd met zín tweetjes. Gezonde leefstijl (niet roken), netjes en rustig.
Beschrijf jezelf Mijn naam is Giulia (28 jr) en ik hou van lekker eten en de natuur. Op dit moment help ik een vriendin in haar kersverse bakkerij op de J.P.Heijestraat. Zij maakt daar haar eigen zuurdesem brood en we verkopen koffie & natuurwijnen (iets waar ik me de afgelopen jaren veel mee heb bezig gehouden). Daarnaast volg ik een opleiding tot massage therapeut in Amsterdam Noord. Iets wat ik met veel plezier doe en hoop mijn vak van te kunnen maken. Verder word ik gelukkig van de zon, luister ik graag muziek (ik studeerde ooit Muziekwetenschappen), hou ik van dieren en fotografie en vind ik het heerlijk om lekker te koken voor mezelf en voor anderen (ik eet grotendeels vegetarisch/veganisctisch, liefst biologisch waar mogelijk). Ik doe veel aan yoga en dans, maar probeer vooral ook lekker open en nuchter te leven, bewust en met beide voeten op de grond. Ik ben graag buiten in de natuur, maar kan ook genieten van een dag in huis. Ik vind het heerlijk om op te ruimen wanneer het buiten regent, of muziek te luisteren en een boek te lezen. Ik ben sociaal en open, maar geniet ook van tijd voor mezelf (die is schaars als je een kindje hebt!). Ik ben gemakkelijk te paaien voor een koffietje en een wandeling, of boodschappen doen en iets lekkers op tafel zetten, bijvoorbeeld vegan moussaka, een lekkere pasta, of een herstige soep. Je kan bij mij terecht voor een goed gesprek, variŽrend van de stand van de maan, tot carnaval in Maastricht (mijn geboortestad), tot de kleuren van de herstbladeren, tot het maken van kombucha en compost, tot de geuren van het bos, of van een lekkere wijn. Ik heb veel interesses en probeer mijn wereld te vergroten, interesse te hebben voor wat anderen gelukkig maakt. Uiteraard probeer ik veel hiervan ook mee te geven aan mijn zoontje. Hij is een rustig en sociaal kindje, erg nieuwsgierig ingesteld, huilt heel weinig, 'zingt' en danst graag. Ik ben graag met hem op pad, lekker de natuur en de stad ontdekken. Je bent altijd welkom om mee te komen en de wereld door zijn ogen te zien.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst dinsdag, 05 november 2019
Vervalt maandag, 03 februari 2020
Gezien Deze advertentie is 159 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Giulia Dejong
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15856
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl