U bevindt zich hier:
 
 
Titel Vlotte creatieveling op zoek naar een knus plekje
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd
-
Provincie Gelderland
Stad Nijmegen
Wensen ligging Rondom centrum, fietsafstand van station
Wensen pand Mijn budget ligt op Max. 400 euro per maand. Ik houd van daglicht. Een droom een tuin te hebben met kippenhok en mijn tuunierskils uit te bereiden. ik moet niezen van huisdieren en geen sigarettenrook lust. Ik ben dus op zoek naar een huis zonder (binnen)huisdieren en waar binnen niet wordt gerookt.
Wensen groep Een gezellig en knus huis is mij veel waard. Ik kies voor een woongroep, omdat ik het belangrijk vind om samen te leven met een fijne groep mensen die ervan houdt om dingen met elkaar te ondernemen (koken, spelletjes, tuinieren, discussieŽren, yoga, dansen, zingen, muziek maken). Maar waarin ook ruimte is voor ieder z'n eigen ding. Vind het leuk als er zowel vrouwen als mannen wonen. Beetje zelfde leeftijd, tot een jaar of 35. Ik ben trouwens ook dol op schilderen en musea bezoeken.
Beschrijf jezelf Ik ben 23 jaar en ben vanaf december/januari op zoek naar nieuwe woonruimte in Nijmegen. Ik ben net afgestudeerd in een creatieve richting en vind het tijd om een nieuwe stap te nemen: verhuizen. In mijn huidige studentenhuis vind ik het fijn om een 'thuis' gevoel te creŽren met de mensen met wie je leeft. Dit wil ik graag voortzetten. Ik vind het leuk om dingen voor het huis te organiseren en betrokken te zijn bij elkaars leven. Ik vind het ook fijn om mensen uit te nodigen voor knusse avonden bij kaarslicht. Ik ben een enthousiaste, sociale en creatieve meid. Ik houd van mensen om me heen. Ik ben niet bang om mijn handen uit de mouwen te steken en vind het leuk om samen in en om het huis bezig te zijn. Ik houd van koken, meditatie, yoga en ben veel bezig met tekenen, schilderen en muziek. Oja. En dansen, daar kan ik niet mee stoppen.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie 0623491969
 
Geplaatst zondag, 03 november 2019
Vervalt zaterdag, 01 februari 2020
Gezien Deze advertentie is 211 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Merel Staal
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15852
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl