U bevindt zich hier:
 
 
Titel AR de Brons zoekt nieuwe bewoner
Naam woongroep AR de Brons
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 281
Beschrijving prijs De contributie is 206 euro, daarnaast bestaal je nog 75 euro gas/water/licht etc.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-12-07
Provincie Gelderland
Stad Nijmegen
Ligging De woonvereniging ligt in de wijk de Biezen. Het ligt in een redelijk rustige buurt en toch maar twee minuten lopen naar het centrum. Daarnaast zitten we dicht bij de Honig fabriek.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Er is een gezellige woonkeuken die grenst aan onze grote achtertuin. In de achtertuin zijn o.a. zithoekjes, een moestuin, kippen en een trampoline. En er is genoeg ruimte om je eigen projectje in de tuin te beginnen. We delen de badkamer en twee WC’s met z’n vijven. Daarnaast is er genoeg bergruimte beschikbaar.
Prive ruimte(s) De kamer is ongeveer 25m2.
Beschrijving woongroep De woonvereniging bestaat uit vijf huizen en 24 inwoners. De meeste huizen grenzen aan elkaar en delen de tuin, zo ook ons huis. Elk huis vormt zo zijn eigen woongroep. In onze woongroep proberen we doordeweeks samen te eten, ieder heeft een vaste kookdag. Als je moe van je werk thuis komt staat er dus een lekker bordje eten voor je klaar. En je hoeft maar 1 keer per week te koken! Voor het avondeten koken we vegetarisch maar je hoeft zelf geen vegetariër te zijn om hier te wonen. Boodschappen doen we gezamenlijk. Dit betekent dat we allemaal €100 per maand inleggen waarvan bijna alle boodschappen gehaald worden. Dat wil zeggen ontbijt, lunch, avondeten, wc-papier, je kent het wel. Omdat we gezamenlijk eigenaar zijn van de huizen en dus ook het onderhoud zelf doen, is er zes keer per jaar een verplichte klusdag. Daarnaast is ook de halfjaarlijkse ALV verplicht.
Huidige samenstelling In ons huis wonen we met zijn vijven, Adriaan (34), Eline (25), Sandro (28) en Silke (25). Onze interesses lopen zeer uiteen: van literatuur tot wielrennen en van meditatie tot paaldansen. De gezamenlijk bezigheden bestaan o.a. uit het invullen van de Volkskrant kruiswoordpuzzel (zelden met succes) en het hardop meegenieten van ‘feelgood radio’ tijdens de afwas. De belangrijkste bewoner hebben we nog niet genoemd, dat is Herman de kat (5).
Gezochte personen We zoeken iemand die actief deel uit wil maken van onze woonvereniging. We kunnen hier allerlei gewenste eigenschappen opnoemen (wast graag af, ruimt graag op, kan goed koken ;) ), maar het belangrijkst is natuurlijk dat het klikt. In de reactie horen we graag wie jij bent, wat je doet en waar je enthousiast van wordt. Tot slot is het goed om te weten dat de kijkavond begin november zal plaatsvinden.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst woensdag, 09 oktober 2019
Vervalt dinsdag, 07 januari 2020
Gezien Deze advertentie is 400 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
35
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15798
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl