U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep zoekt nieuwe vrouwelijke huisgenoot
Naam woongroep Panta Rhei
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 350
Beschrijving prijs
-
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
-
Provincie Utrecht
Stad Amersfoort
Ligging We zitten op loopafstand van het Centraal Station Amersfoort, het centrum en de supermarkt, bakker, en slagerij – op fietsafstand van bos en de heide en op rijafstand van Zuid Frankrijk.
Gemeenschappelijke ruimte(s)
-
Prive ruimte(s)
-
Beschrijving woongroep Wij zijn met acht volwassenen, 26-33, en twee kinderen, 6 en 3. We houden van lekker eten, een drankje op ons zonnige dakterras (cocktails, biertjes, wijn), koken, tuinieren en doen geregeld een spelletje aan tafel. We eten vaak gezamenlijk tussen 18u-19u en proberen allemaal 1x per week te koken. Iedereen heeft zijn of haar eigen kamer, maar we zitten graag met z’n allen in de huiskamer om te kletsen en/of tv te kijken. Onze voorkeur gaat uit naar een werkende vrouwelijke huisgenoot ivm de man/vrouw verhouding in huis die meegaat in de sfeer van deze woongroep. We vinden het belangrijk dat er voor een woongroep wordt gekozen, en niet voor een kamer. Nog wat feiten over de kamer en het huis: Binnen wordt niet gerookt, we denken nu na om een huiskat te nemen (dus als je er eentje hebt…). De kamer is ongeveer 25m2 met een wasbak. De huur is ongeveer €400 en wordt aan een Woningcorporatie betaald. Naast deze maandelijkse huur hebben we een maandelijkse bijdrage van €135 per maand. Inbegrepen zijn: gas, water, licht, internet, Netflix, ontbijt (brood, beleg, yoghurt, cruesli) en wasmiddel. De woongroep telt in totaal 8 slaapkamers, 1 hobbykamer, 1 logeerkamer, 2 washokken, 2 douches, 5 toiletten, een gezamenlijke open keuken met eetkamer en een grote woonkamer. Buiten hebben we een groot dakterras met lounge set, een vuurkorf en barbecue.
Huidige samenstelling Je toekomstige huisgenoten werken in sectoren zoals de zorg, bedrijfsleven, milieu, telecommunicatie en het onderwijs.
Gezochte personen We zijn met nadruk op zoek naar een vrouwelijke huisgenoot.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst woensdag, 09 oktober 2019
Vervalt dinsdag, 07 januari 2020
Gezien Deze advertentie is 408 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Ilse
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15796
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl