U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep zoekt man
Naam woongroep KSG
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 368
Beschrijving prijs LET OP: De kamer is een sociale huurwoning van een woningcorporatie. Dat betekent dat er een inkomensgrens van Ä 42.436 per maand wordt gehanteerd.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-10-15
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Ligging Voor onze woongroep in de Plantagebuurt zoeken we een nieuwe huisgenoot. We delen een groot vrijstaand pand met tuin aan de gracht.
Gemeenschappelijke ruimte(s) De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een hoge woonkamer met uitzicht op het water, bescheiden formaat keuken, twee wc's en een doucheruimte, fietsenhok en een soort groot rommelhok in de kelder. De woonkamer bevindt zich op straatniveau, maar de tuin en gracht liggen een verdieping lager. Via een trap heb je toegang tot de tuin.
Prive ruimte(s) Je privťkamer is knus, maar niet klein, namelijk ongeveer 23m2 groot.
Beschrijving woongroep We zijn een ongedwongen woongroep. We kunnen het goed met elkaar vinden en hebben regelmatig gezellige, spontane ontmoetingen in de woonkamer of keuken. Wanneer het uitkomt spreken we af om samen te eten of ergens wat te drinken. Verder gaan we allemaal onze eigen weg. De sfeer in huis is vrij rustig; we zijn de grootse huisfeesten een beetje ontgroeid, maar af en toe geeft iemand een dinertje thuis voor vrienden. Behalve de vanzelfsprekende dingen als schoonmaken en het vuilnis buiten zetten zijn er geen verplichtingen. We hebben wel de regel dat je binnen niet mag roken.
Huidige samenstelling In dit huis wonen een kunstdocent in opleiding (29), Scenarioschrijver (29), kunstenaar/ aspirant-programmeur (29), duurzaamheidsgeoriŽnteerd multitalent (33), architectuurredacteur (31)
Gezochte personen Omdat we zowel een vrouwen- als een mannenquotum hanteren zijn we op dit moment op zoek naar een man. We zoeken iemand van om en nabij dezelfde leeftijd, dus tussen de 28-35.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Je kunt tot en met zondagavond de 13e reageren. Wij selecteren dit weekend circa vier brievenschrijvers die we uitnodigen maandagavond en dinsdagavond 14-15 oktober een half uurtje bij ons op bezoek te komen.
 
Geplaatst dinsdag, 08 oktober 2019
Vervalt maandag, 06 januari 2020
Gezien Deze advertentie is 404 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
KSG
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15793
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl