U bevindt zich hier:
 
 
Titel 55+ woongroep zoekt kandidaten voor wachtlijst
Naam woongroep WOB (Woongroep Ouderen Buitenveldert)
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 735
Beschrijving prijs Sociale huurwoning met seniorenlabel (55+); eigenaar = Woonstichting De Key
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
-
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Ligging Modern appartementengebouw met lift, in groene wijk aan stadsrand, in nabijheid van parken, A'damse Bos, Amstelveense polder. Winkelcentrum en Zuidas op loopafstand. Stadscentrum 15 a 20 min per fiets, metro, tram of bus.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Gemeenschappelijke ruimte met leestafel, keuken, voldoende zitmogelijkheden voor hele groep en groot beeldscherm voor tweewekelijkse film.
Prive ruimte(s) Twee- en driekamerappartementen van ca.70 en 80 m2 met eigen keuken, badkamer, aparte wc, berghok. Eigen fietsenberging in naastgelegen parkeergarage
Beschrijving woongroep Onze woongroep komt een keer per twee weken op vrijdag bij elkaar voor Happy Hour, en een keer per twee weken bekijken we een goede film. Af en toe, als er iemand zin heeft om voor de hele groep te koken, eten we met elkaar. Overige activiteiten (Boekenclub, Verhalen schrijven) gebeuren in kleiner verband en voor alle activiteiten geldt dat deelname niet verplicht is. Privacy vinden wij belangrijk, maar we hebben ook aandacht voor elkaar, bieden een helpende hand of een luisterend oor als dat nodig is, maar geen mantelzorg.
Huidige samenstelling De naam zegt het al: Woongroep Ouderen Buitenveldert. Onze appartementen zijn bedoeld voor 55-plussers zonder inwonende kinderen. Huisdieren die geen overlast bezorgen zijn welkom.
Gezochte personen Wij zoeken actieve ouderen die gemotiveerd zijn om in een woongroep te wonen, in onze groep passen en het niet erg vinden om op een wachtlijst te komen. Inschrijven kan tot ca. 70-jarige leeftijd.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie een e-mail met motivatie en korte toelichting wie je bent kan naar onze secretaris: dieuwertjewilton@kpnmail.nl
 
Geplaatst maandag, 07 oktober 2019
Vervalt zondag, 05 januari 2020
Gezien Deze advertentie is 293 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Renee Zwijsen
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15788
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl