U bevindt zich hier:
 
 
Titel Gezocht: Nieuwe mannelijke huisgenoot die bij ons in onze prachtige stadsboerderij wil komen wonen.
Naam woongroep Woongroep ErvenS
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 400
Beschrijving prijs Inclusiefprijs
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2020-01-01
Provincie Groningen
Stad Groningen
Ligging Onze woongroep ligt in de mooie groene wijk Beijum, aan de kant van de Stad (15 minuten fietsen) en op 1 minuut lopen vanaf een klein winkelcentrum (AH, Lidl, Domino’s e.d.).
Gemeenschappelijke ruimte(s) Naast je eigen kamer delen wij een keuken, grote woonkamer (met houtkachel), tuin (met enkele terrasjes, vruchtbomen en een kampvuurplek), sanitair, zolder, kelder en schuur.
Prive ruimte(s) De kamer die vrij komt heeft een oppervlakte van ca. 27 vierkante meter en is erg licht door ramen aan weerzijde van de kamer.
Beschrijving woongroep - eenmaal per week kook je voor de groep, - iedereen heeft een huistaak, - we doen aan huisvergaderingen (1x per 3 maanden) en klusdagen (2x per jaar) - Roken mag niet in huis.
Huidige samenstelling 5 vrouwen 2 mannen.
Gezochte personen We zoeken 1 man aangezien er 1 man weggaat.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Gezocht: Nieuwe mannelijke huisgenoot die bij ons in onze prachtige stadsboerderij wil komen wonen. Op dat moment wonen hier 5 vrouwen en een man. Per 1 januari 2020 komt er een plek vrij in onze mooie boerderij en we zoeken iemand tussen de 25 en 50 jaar. Onze woongroep ligt in de mooie groene wijk Beijum, aan de kant van de Stad (15 minuten fietsen) en op 1 minuut lopen vanaf een klein winkelcentrum (AH, Lidl, Domino’s e.d.). Naast je eigen kamer delen wij een keuken, grote woonkamer (met houtkachel), tuin (met enkele terrasjes, vruchtbomen en een kampvuurplek), sanitair, zolder, kelder en schuur. Huurprijs is €400,- inclusief g/w/e en internet. De kamer die vrij komt heeft een oppervlakte van ca. 27 vierkante meter en is erg licht door ramen aan weerzijde van de kamer. Wat vragen wij van jou: Bereidheid om: - eenmaal per week voor de groep te koken, - een huistaak op je te nemen, - deel te nemen aan huisvergaderingen (1x per 3 maanden) en klusdagen (2x per jaar). - niet allergisch te zijn voor huiskat Ninja ^^ Zie je het zitten om kennis met ons te maken, stuur dan een brief via facebook of via ons e-mailadres: wervens@gmail.com of bel of whatsapp: 06-30887909 ¬ Jorrit-Pieter
 
Geplaatst maandag, 07 oktober 2019
Vervalt zondag, 05 januari 2020
Gezien Deze advertentie is 276 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Marja Hagenauw
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15787
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl