U bevindt zich hier:
 
 
Titel Gezocht, nieuwe Stadsboer(in)
Naam woongroep De Stadsboerderij
Huur of koop koop
Huur of koop bedrag 79167
Beschrijving prijs De prijs is €79.167,- Daarvoor koop je een eigenaarsdeel van 16,67% van het pand. Je kunt hiervoor een hypotheek afsluiten bij de Rabobank. De prijs is gebaseerd op de taxatiewaarde en moet volgens de statuten voor dat bedrag verkocht worden. Dit bedrag staat dus vast en is niet onderhandelbaar. Omdat het een niet-zelfstandige woning is, betaal je GEEN overdrachtsbelasting. Houd rekening met de volgende eenmalige kosten: Afsluitkosten hypotheek (betaal je zelf); bemiddelingskosten STUT-consult, taxatiekosten, kosten uittreksel KvK (gedeeld tussen verkoper en koper); inleg in de onderhoudspot van de woonvereniging en een borgsom van 2x de maandelijkse contributie (krijg je terug bij vertrek). Vaste lasten zijn laag, omdat uitgaven voor verzekeringen, belastingen, G/W/L, TV en internet, en het onderhoud met de woonvereniging gedeeld worden. Lijkt het je wat om betaalbaar te wonen in een geweldige stadsboerderij in het bruisende centrum van Nijmegen? Neem contact op.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-12-01
Provincie Gelderland
Stad Nijmegen
Ligging Het pand is een oude stadsboerderij uit 1610 in het midden van het bruisende centrum van Nijmegen. De ligging is perfect voor als je van de stad en de omgeving wilt genieten: Midden in het centrum gelegen: kroegen en winkels letterlijk om de hoek en poppodium Doornroosje en station Nijmegen op 7 minuten loopafstand. Maar je zit ook in vijf minuten fietsen op het recreatie-eiland Veur-Lent of in de polder, en binnen 15 minuten bij de HAN / universiteit.
Gemeenschappelijke ruimte(s) De ingang naar het appartement bevindt zich aan de zijkant van het pand te bereiken via de oprit die is afgesloten met een hek. Op de oprit is plek voor één grote auto of twee kleine auto’s. In de straat is er parkeerplaats voor vergunninghouders, je hebt de beschikking over een gezamenlijke bezoekersvergunning. Op de begane grond bevindt zich o.a. een grote hal met plek voor een fiets, een ruimte met wasmachine en een kleine bergzolder. Deze voorzieningen deel je met de andere 3 huisgenoten. Verder is er een ruime badkamer met douche, toilet en twee wastafels en een tweede toilet. Deze voorzieningen deel je met 2 andere huisgenoten. De eerste verdieping bereik je via een gemakkelijke brede houten trap. Daar aangekomen vind je een grote keuken met goede voorzieningen: Een 5-pits gasfornuis met grote oven, een combimagnetron, 2 inbouwkoelkasten, inbouwvriezer en inbouwvaatwasser en voldoende kastruimte. Je deelt deze keuken met één huisgenoot. De keuken krijgt daglicht via een groot veluxraam. In deze keuken is ook de toegang naar het appartement.
Prive ruimte(s) Het appartement beschikt over voldoende daglicht met twee recente veluxramen – met zonwering aan de buitenzijde en verduisteringsrolgordijn aan de binnenzijde – een raam op beenhoogte en lichtinval via een venster aan de keukenzijde en via de toegangsdeur met vensters. Het appartement heeft een L-vorm waarin het kortste deel een ruime bedstee is gemaakt met ruimte voor 2 1-persoons matrassen van 210 x 90 cm. Onder deze bedstee is een grote bergruimte aanwezig. Drie jaar geleden is er een geheel nieuwe laminaatvloer (licht eiken) gelegd in de woonruimte. In het appartement bevindt zich een ruime inloopkast (200 x 90 cm).
Beschrijving woongroep Je deelt het huis met 3 huisgenoten. Het is een stabiele woonvereniging waarvan de leden prettig met elkaar omgaan om samen zorg te dragen voor het huis. Verder gaat iedereen zijn gang en zijn er geen sociale verplichtingen.
Huidige samenstelling De woonvereniging bestaat uit 4 werkende leden, 3 mannen en 1 vrouw, tussen de 26 en 55 jaar, een kat en vissen.
Gezochte personen Werkende man/vrouw vanaf 25 jaar.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Vanaf 20 oktober zullen we contact opnemen met geïnteresseerden.
 
Geplaatst donderdag, 03 oktober 2019
Vervalt woensdag, 01 januari 2020
Gezien Deze advertentie is 674 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Steffen Litjens
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15773
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl