U bevindt zich hier:
 
 
Titel 25-jarige Queer/Klimaatactivist/Creatieve ondernemer zoekt fijne plek waar initiatief samenkomt!
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd
-
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Wensen ligging Natuur; licht; ruimte; beetje buiten het centrum; maar eigenlijk sta ik open voor iedere locatie als de woning en de bewoners leuk zijn.
Wensen pand Lijkt me leuk om met een grotere groep samen te wonen, maar geen sterke voorkeur.
Wensen groep Ik doe graag dingen samen en kom graag tot initiatieven om toffe evenementen te organiseren. Ook vind ik het leuk om af en toe samen te eten, maar ik vind het belangrijk dat dit natuurlijk verloopt zodat daarbinnen ook nog individuele ruimte is en de woongroep niet al te veel verplichtingen met zich meebrengt. Ik vind het wel belangrijk dat iedereen wat tijd en energie in de groep steekt zodat er een fijne sfeer tussen de bewoners ontstaat.
Beschrijf jezelf Ik kom net terug van een jaar in Barcelona, maar heb het merendeel van mijn leven in Amsterdam gewoond. Ik heb in Barcelona mijn masterstudie afgerond en ben nu weer aan het opstarten in Amsterdam. Ik heb ecological economics gestudeerd en ben dan ook veel bezig met duurzaamheid, niet alleen in theorie maar ook in de praktijk. Ik vind het leuk om buiten te zijn en mijn droom is om ooit in een zelfvoorzienende community in de natuur te wonen. Ik heb voor kortere periodes al meerdere ervaringen opgedaan in dergelijke communities en heb veel geleerd over samen wonen en werken in een groep. Daarnaast is social justice iets wat belangrijk is voor mij en vind ik het belangrijk dat er altijd ruimte is voor discussie, feedback, etc, in een veilige en fijne omgeving. Ik heb veel met kinderen gewerkt waar ik gebruik maak van creatieve uitwisselingsmethoden. Ik maak muziek, houd van dansen, knip haar, en knutsel graag aan dingen.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie saskiabertolini94@gmail.com
 
Geplaatst dinsdag, 24 september 2019
Vervalt maandag, 23 december 2019
Gezien Deze advertentie is 187 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Saskia Bertolini
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15749
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl