U bevindt zich hier:
 
 
Titel 34-jarige vrouw op zoek naar woongroep in Utrecht
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 34
Provincie Utrecht
Stad Utrecht
Wensen ligging Het liefst woon ik in Utrecht centrum/ Lombok/ Zuilen/ Witte Vrouwen/ Tuinwijk, eigenlijk maakt het niet zo heel veel uit als het maar niet al te ver fietsen is van centraal station. Ook iets aan de rand van de stad vind ik prima, zeker als het dan in de buurt is van een park / bos of groene ruimte waar ik lekker kan hardlopen.
Wensen pand Het is wel fijn om een slaapkamer te hebben van ongeveer 20m2 maar dat hangt ook erg af van de gedeelde ruimtes. Als er een fijne gedeelde woonkamer/ keuken/ tuin is, hoef ik niet een heel grote slaapkamer te hebben.
Wensen groep Graag woon ik samen met andere mensen die een beetje in dezelfde levensfase zitten. De combinatie van ieder z'n eigen leven maar het leven ook een samen delen is wat mij betreft ideaal. Af en toe samen eten, een drankje doen, filmpje kijken, dat soort dingen. Ik rook zelf niet en woon het liefst in een rookvrij huis. Ik eet meestal vegetarisch maar ook af en toe (biologisch) vlees. Ik ben een sociale en schone huisgenoot.
Beschrijf jezelf Ik ben Meike, 34 jaar, journalist. Ik woon sinds augustus weer in Nederland nadat ik de laatste 9 jaar in het buitenland heb gewoond. Ik woonde tot voor kort in Sydney, AustraliŽ. Daar woonde ik zo'n 5 jaar, daarvoor zat ik een paar jaar in Londen. Met pijn in het hart heb ik mijn fijne leven en vrienden in Sydney achtergelaten, maar uiteindelijk vond ik AustraliŽ toch te ver weg van mijn mijn dierbaren in Nederland. Het is na al die tijd best een beetje wennen maar ik vind het vooral heerlijk om weer in Nederland te zijn. Ik heb vaak samengewoond met mensen en vind dit ook de fijnste manier van wonen. Ik vind het belangrijk dat ieder z'n eigen gang kan gaan maar het is fijn om af en toe thuis te komen en samen iets te eten of te drinken, te kletsen, samen iets aan het huis te doen zoals tuinieren of klussen, een film kijken, het gewone leven delen. Ik begin eind oktober een nieuwe baan als redacteur bij de NOS. Ik werk onregelmatige diensten, soms van 10-6 en andere dagen tot middernacht. Ik werk om de zoveel tijd ook in het weekend. Ik ben dus af en toe op een doordeweekse dag vrij. Ik houd van lekker eten en kook af en toe graag uitgebreid voor een groep mensen, ik lees graag, luister veel podcasts, ik doe af en toe aan houtsnijden (vooral houten lepels), ga graag naar concertjes/ lezingen/ musea. Ik neem geen huisdieren mee maar ik vind het wel gezellig dus prima als er huisdieren zijn.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Mailen kan naar: meikewijers@gmail.com Als je vast een beetje wil stalken: Twitter: https://twitter.com/MeikeWijers Instagram: https://www.instagram.com/meikewijers/?hl=en LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/meike-wijers-75069b13/
 
Geplaatst donderdag, 19 september 2019
Vervalt woensdag, 18 december 2019
Gezien Deze advertentie is 206 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Meike Wijers
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15744
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl