U bevindt zich hier:
 
 
Titel Openminded creatieveling zoekt woonplek
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 32
Provincie Noord-Holland
Stad Stadsregio Amsterdam
Wensen ligging In de 12 jaar dat ik nu in Amsterdam en omstreken woon, heb ik veel plekken gezien. Eigenlijk heeft elke wijk, ligging ook wel iets. Niet echt een eis dus, maar een kleine voorkeur voor Oost, Diemen, Zuid-Oost of Noord. Momenteel woon ik in een heel leuk gedeeld huisje in Diemen. Daar moet ik tzt uit dus alvast op zoek naar een nieuwe woonplek. Wonen in een woongroep is al lang een wens, wie weet lukt het deze keer!
Wensen pand Een eigen kamer van minimaal ong. 20m2 is wel fijn. Maar ook hier geen harde eis. Veel dingen hangen ook af van gemeenschappelijke ruimten enz. Als ik maar een deur heb om dicht te doen, me-time is belangrijk op zn tijd.
Wensen groep Een beetje saamhorigheid is belangrijk voor mij. Ik sta open voor hele vrijblijvende groepen, maar ook voor groepen waar veel samen wordt gedaan en ondernomen. De mogelijkheid om ten minste samen te kunnen eten is fijn. Tuinieren vind ik erg leuk, dus een groot balkon of tuin, is een plus. Ik ben zelf geen roker, dus een rookvrije woongroep zou prettig zijn. Ik eet zelf vrijwel veganistisch, maar wat mij betreft moeten mensen vrij zijn in hun keuzes, daar stel ik geen eisen aan. Ik heb meer ervaring in het samenwonen met vrouwen dan met mannen, maar voor alle combinaties sta ik open.
Beschrijf jezelf Samenwonen in welke vorm dan ook heb ik altijd leuk gevonden en heb ik dan ook op vele verschillende manieren gedaan. Nu ben ik op zoek naar een woonplek waar mensen er echt voor kiezen om samen te wonen, waar er zo nu en dan mogelijkheden zijn om dingen samen te doen of te eten bijvoorbeeld. Voor mij is het motto 'leef en laten leven' heel erg belangrijk. Dit betekent voor mij accepteren dat er mensen zijn met andere gedachten en andere overtuigingen, maar hier wel over in gesprek kunnen gaan met elkaar. Elkaar in de waarde laten. Ik vind het dus ook belangrijk dat ik datzelfde terug krijg. Ik werk als full-time zzp'er, voornamelijk als stylist van commerciele product fotografie. Maar daarbuiten probeer ik meer en meer met mijn eigen kunst bezig te zijn, Tekenen, schilderen en spoken word. Zo nu en dan ontwerp/film ik iets, of doe ik bij een accountancy kantoor administratieve werkzaamheden of geen ik les. Ik lees veel, ga veel naar lezingen in bijvoorbeeld de Balie, de nieuwe Liefde, de Rode Hoed en Perdu. Taal, cultuur en literatuur zijn erg belangrijk voor me. Onderwerpen waar ik me veel mee bezig hou zijn feminisme, seksualiteit, intersectionaliteit, empowerment, queer/trans rechten en identiteit. Heel simpel gezegd, koken en schrijven zijn mijn hobby's. Me-time is belangrijk, dus mn kamerdeur zal soms dicht zijn. Ik ben een ochtendmens en vind het belangrijk om veel uit mijn dagen te halen. Ik ga dus vaak vrij vroeg naar bed en werk meestal 4 dagen op kantoortijden. Feesten en laat thuis komen zit niet echt meer in mijn schema. Soms vind ik het leuk om vrienden uit te nodigen thuis voor diners, maar meestal spreek ik buiten de deur af. Ik heb zelf geen huisdieren, maar vind katten en honden superleuk, dus als die er al zijn, is dat een plus!
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.maartjejoanna.com
Contact informatie ik ben te contacten via deze advertentie en email, via mijn website, of instagram: www.instagram.com/jacobusdetweede
 
Geplaatst woensdag, 18 september 2019
Vervalt dinsdag, 17 december 2019
Gezien Deze advertentie is 239 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Maartje Schroder
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15743
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl