U bevindt zich hier:
 
 
Titel 50+ Woongroep zoekt bewoner
Naam woongroep De Bolster
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 700
Beschrijving prijs Beschrijving prijs Huur voor 3 kamerwoning is rond de € 730,- voor een 2 kamerwoning € 695,-. De huur is incl. € 31,- servicekosten. Inkomenseis is minimaal € 22.700,- en maximaal € 38.035,-. bruto per jaar.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-12-01
Provincie Noord-Holland
Stad Duivendrecht
Ligging De woongroep is in Duivendrecht, goed bereikbaar via metro- trein- en wegennet. Klein winkelcentrum op loopafstand. Aan het eind van de straat begint Amsterdam.
Gemeenschappelijke ruimte(s) We delen een: - ruime huiskamer met keuken - logeerkamer met badkamer en toilet - wasruimte met wasmachine en –droger - fietsenstalling met klushoek - binnentuin van 11x30 meter met vijver.
Prive ruimte(s) Priveruimtes Woongroep De Bolster kent 20 zelfstandige woningen verdeeld over 2 woonlagen, lift aanwezig. Er zijn 2- en 3- kamerappartementen van 60 en 75 m2. Indeling: hal, woonkamer met open keuken, slaapkamer(s), badkamer, bergruimte, tuin of balkon.
Beschrijving woongroep Contact met elkaar, wederzijds respect, openheid, vertrouwen en humor vinden wij belangrijk. Ieder vindt zijn eigen weg in de balans tussen zelfstandig zijn en samen wonen. Activiteiten voor wie zin heeft: dinsdagavond koffie drinken, om de zaterdag Happy Hour, donderdagavond darten. Samen voetbal kijken; soms delen we de maaltijd. Over tuinieren en andere werkzaamheden maken we onderling afspraken. Andere activiteiten organiseren we in losse groepjes. Mantelzorgers zijn we niet, maar wie dat wil, kan natuurlijk een helpende hand toesteken.
Huidige samenstelling Bij ons wonen 14 vrouwen en 9 mannen, waar onder 3 echtparen. Huisdieren zijn toegestaan, op voorwaarde dat er geen overlast veroorzaakt wordt.
Gezochte personen We zoeken sociaal vaardige, actieve, groepsgerichte mensen met respect voor privacy. Leeftijd: tussen de 50 en 70 jaar. Er komt een 2-kamer appartement vrij.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Graag ontvangen wij uw reactie met vermelding van uw telefoonnummer. U krijgt dan bericht van ons.
 
Geplaatst zaterdag, 14 september 2019
Vervalt vrijdag, 13 december 2019
Gezien Deze advertentie is 651 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
helder
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15732
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl