U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep bij Maastricht zoekt
Naam woongroep Puinhoop aan Zee
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 425
Beschrijving prijs inclusief, vereniging, borg is 1000 euro. hou rekening met 4 a 5 uur tijdinvestering voor het huis per maand.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-11-01
Provincie Limburg
Stad Maastricht
Ligging In Itteren, een dorp aan de rand van Maastricht, landelijk gelegen met weidse vergezichten en op minder dan een kilometer van de Maasvallei (natuurgebied in ontwikkeling)
Gemeenschappelijke ruimte(s) Gezamenlijke woonkamer met zithoek en eethoek, ruime keuken met keukeneiland, twee inductie fornuizen, oven en vaatwasser, grote gezamenlijke tuin die om het pand ligt.
Prive ruimte(s) grote kamer van ongeveer 60m2 met entree, aanrecht, prive berging, grote vensters op het westen en hoge vensters op het oosten.
Beschrijving woongroep regelmatig eten we gezamenlijk, het onderhoud van huis en tuin is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. er wordt gerookt in de gemeenschappelijke ruimtes, we hebben een poetsrooster en volop verdeelde verantwoordelijkheden voor zowel praktische als administratieve zaken.
Huidige samenstelling in totaal 7 bewoners, momenteel 4 mannen en 2 vrouwen in de leeftijd van 26-59 jaar.
Gezochte personen bij voorkeur een vrouw, leeftijd tussen de 30 en 50 jaar, met de intentie om minimaal 2 jaar te blijven. essentieel is dat je het leuk vindt om samen met anderen te wonen en dit niet als een vervelende bijkomstigheid van een mooie woonplek ziet.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie stuur een uitgebreide email over wie je bent en waarom je bij ons wilt komen wonen naar tuinhoopaanzee@gmail.com. vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
 
Geplaatst donderdag, 12 september 2019
Vervalt woensdag, 11 december 2019
Gezien Deze advertentie is 611 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Sterkenberg
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15728
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl