U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep vlieg zoekt een man
Naam woongroep Vlieg
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 500
Beschrijving prijs LET OP voor de kamer geld de inkomensgrens voor sociale huur dat is: 38035,- , verdien je meer dan kom je niet in aanmerking voor de kamer. De kamer kost ongeveer 500,- euro per maand maar dat kan nog aangepast worden door Ymere. Daarbij komt een maandelijkse huisrekening van 80 voor gas/water/licht en gezamenlijke verbruiksartikelen. En er is een inkoopsom van ongeveer 1300,- dat is de waarde van de inboedel en de spaarrekening.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-11-01
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Ligging Woongroep Vlieg is een rustige woongroep in de Staatsliedenbuurt.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Het huis is verdeeld over twee verdiepingen: Op de eerste verdieping de (ruime) woonkamer met open keuken en 2 gemeenschappelijke balkons en 1 kamer. Op de tweede verdieping zijn 5 kamers, een wc en 2 badkamers. Daar bevind zich ook de kamer die vrij komt. Op de begane grond is een kleine opslagruimte.
Prive ruimte(s) De kamer die vrijkomt is aan de voorkant van het huis en is 28 m2 met een balkon van 6m2. Er ligt een mooie houten vloer.
Beschrijving woongroep We zijn een rustige woongroep zonder al te veel verplichtingen. We houden rekening met elkaar en eten af te toe spontaan met elkaar maar hebben geen vaste afspraken. Iedere huisgenoot heeft een vaste schoonmaak taak en dat bevalt ons prima. Er zijn geen huisdieren vanwege allergie en om die reden wordt er niet gerookt in de woongroep.
Huidige samenstelling De huidige samenstelling is 3 mannen en 3 vrouwen. We vinden dit een fijn evenwicht en dus zoeken we deze keer een man. De leeftijd van de woongroep leden ligt tussen de 30 en de 45 jaar.
Gezochte personen We zoeken een sociale en rustige niet-rokende man, zonder inwonende kinderen, van tussen de 30 en de 45 jaar.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Mocht je voor de kamer in aanmerking willen komen dan ontvangen we graag een berichtje met daarin wie je bent en wat je aanspreekt in het wonen in een woongroep. Uit de reacties selecteren we kandidaten die we graag willen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek in de eerste of tweede week van oktober. Als je vragen hebt kan je natuurlijk altijd een mailtje sturen. Groetjes, Woongroep Vlieg
 
Geplaatst dinsdag, 10 september 2019
Vervalt maandag, 09 december 2019
Gezien Deze advertentie is 641 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
vlieg
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15725
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl