U bevindt zich hier:
 
 
Titel Rustige betrokken handige man (33) -> fijne plek in/nabij Utrecht stad!
Mannen 1
Vrouwen 0
Kinderen 0
Leeftijd 33
Provincie Utrecht
Stad Utrecht
Wensen ligging Geen sterke voorkeur.
Wensen pand Een plekje voor mezelf - keuken/douche/secundaire ruimtes delen geen probleem. Staat van huis: Ben handig en houd van huizen mooi maken, kom maar op ;).
Wensen groep Gezamenlijk dingen doen lijkt me leuk, geen must. Buurten kom ik toch wel :p. Roken / dieren / geluid: geen probleem. Eet soms (biologisch) vlees, kan goed vega koken =)
Beschrijf jezelf Na een leerzame tijd met veel plezier in een woongroep in Eindhoven gewoond te hebben kijk ik ontzettend uit naar samenwonen in Utrecht! Ik -Robin (33), man- zoek dus een plek met veel samen, veel ongedwongenheid en veel ont-moeten! En een beetje ruimte voor wat part-time kluizenaarschap. Ik wil graag ontdekken of die plek bij jullie is! Robin is een werktuigbouwkundige met het vizier op duurzame energie. Op dit moment ontwerpt hij echter speeltuinen - ook leuk =D. Hij is een uitbundige levensgenieter met een grote nieuwsgierigheid naar de wereld, leeft in het moment en is in zijn vrijetijd een zeer creatief timmerman. Hij is betrokken en avontuurlijke vader van Esmarijn Vlinder (7) en Florestan Regen (4), die overigens in Eindhoven blijven. Hij laat zich inspireren door de natuur, gekke struintochten door de wildernis, zijn kinderen, vrienden, de antroposofie, sprookjes, documentaires, geweldloze communicatie, duurzame initiatieven, ecologisch bouwen en alle wonderlijke dingen en mensen die zijn pad kruisen. Robin maakt graag met eigen handen mijn omgeving mooi / functioneel en is daar erg handig van geworden. Heeft behoefte aan saamhorigheid, verbinding met zijn omgeving en verantwoordelijk in de gemeenschap staan. Zoekt een plek waar hij meer waarachtig kan zijn.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie 0641122731
 
Geplaatst maandag, 09 september 2019
Vervalt zondag, 08 december 2019
Gezien Deze advertentie is 139 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Robin
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15721
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl