U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep zoekt bewoner 25+ m
Naam woongroep Kloosterhoekhuis
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 353
Beschrijving prijs
-
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-12-01
Provincie Gelderland
Stad Nijmegen
Ligging Het pand ligt op 6 minuten fietsen van het station en nabij het Goffertpark. Toko's, natuurwinkel en supermarkt liggen om de hoek op loopafstand.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Onze woongroep bevindt zich binnen een voormalig klooster. In het gebouw wonen nu ca. 35 mensen. Onze woongroep bestaat uit 5 mensen die samen een woonkamer, keuken, toilet, douche en een dakterras delen. Het klooster heeft daarnaast nog een gemeenschappelijke huiskamer, drie tuinen, een klushok, fietshok en een wasruimte.
Prive ruimte(s) Het gaat om een mooie hoge kamer met ingebouwde vliering. Vanuit de kamer kijk je uit op een van de kloostertuinen. De kamer is totaal ongeveer 27m2. De huur bedraagt € 352,33 euro (inclusief) per maand.
Beschrijving woongroep We zijn groep mensen die ieder een eigen ritme en leven hebben, maar het fijn vinden om met anderen te wonen. Wij zijn alle vier werkende, maar we hebben verschillende roosters, dus er is vrijwel altijd wel iemand thuis om een praatje mee te maken. Onze huiskamer/keuken is onze ontmoetingsplek. Daar drinken we samen thee, kijken we een film of kletsen we bij. We proberen wekelijks samen te eten. Daarnaast delen we basisbenodigdheden met elkaar, zoals koffie, thee, brood en broodbeleg, rijst, pasta, kruiden. Maar ook hebben we samen een groentepakket. We zoeken iemand die zich hierbij thuis voelt en het leuk vindt om samen te wonen met mensen. Het klooster vraagt om zelfwerkzaamheid, wat betekent dat je actief meehelpt in het onderhoud van het pand. Zo houden we de huur laag. Maandelijks zijn er huisvergaderingen en 1x in de twee maanden hebben we een werkweekend. Daarnaast is het de bedoeling dat je bij een van de commissies gaat, zoals bijv. intern beheer, bestuur, tuin-, archief-, of activiteitencommissie.
Huidige samenstelling Wij zijn Marit, Marloes, Elke en Martin en zijn tussen de 26 en 30 jaar. We zijn alle vier vegetariėr en hebben het liefst een vegetariėr/veganist als nieuwe bewoner. In de huidige samenstelling wonen hier geen huisdieren. Wij roken niet in huis.
Gezochte personen We zoeken een man tussen de 25 en 35 jaar, die het leuk lijkt om in een woongroep te wonen en zich herkent in de bovenstaande omschrijvingen. Woon je graag met anderen, maar ga je ook graag je eigen gang, dan zien we je reactie graag tegemoet!
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie De ruimte is vanaf 1 december beschikbaar. De kijkavond zal ergens halverwege/eind oktober plaatsvinden.
 
Geplaatst maandag, 09 september 2019
Vervalt zondag, 08 december 2019
Gezien Deze advertentie is 778 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
kloosterhoekhuis Nijmegen
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15718
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl