U bevindt zich hier:
 
 
Titel Leuk appartement in het Hallehuis zoekt nieuwe bewoner!
Naam woongroep Hallehuis groep 5
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 650
Beschrijving prijs De totale huur, inclusief G/W/L, bedraagt ongeveer 650 (kale huur ong. 500, voorschot servicekosten ong. 150). Huursubsidie is mogelijk afhankelijk van je inkomen. Daarnaast betaal je 18,50 p/m aan het Hallehuis (voor gebruik wasmachines, gemeentebelastingen, etc) en 10 p/m aan groep 5 (voor keukenspullen, spaarrekening etc). Omdat het om sociale woningbouw gaat mag je jaarinkomen niet hoger zijn dan 38.035.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-11-07
Provincie Utrecht
Stad Amersfoort
Ligging In de rustige woonwijk Schothorst in Amersfoort ligt het Hallehuis: een Centraal Wonen initiatief met 6 verschillende woongroepen. Station Schothorst is op 5 min. loopafstand. Er is een bushalte voor de deur en het centrum is slechts 10 minuten fietsen. Er is een klein winkelcentrum om de hoek. Het mooiste park van Amersfoort (landgoed Schothorst) ligt op 5 min. loopafstand.
Gemeenschappelijke ruimte(s) In groep 5 delen we een grote keuken, een woon- en eetkamer en een fietsenschuur. Daarnaast kun je in het Hallehuis gebruik maken van een dakterras, de wasmachineruimte, een feest/activiteitenruimte en 2 grote tuinen.
Prive ruimte(s) Het gaat om een zelfstandig appartement op de 1e etage van 36 m2 , bestaande uit een woon-, slaapkamer en kitchenette (zonder gasaansluiting - elektrisch kookplaatje neerzetten wel mogelijk). Vanuit de woonkamer kijk je in een van de grote Hallehuis tuinen. Je eigen badkamer bevindt zich op de gang (direct naast het appartement).
Beschrijving woongroep Wij eten eens in de twee weken gezamenlijk en ontmoeten elkaar regelmatig maar vooral ook spontaan in de gedeelde keuken en/of woonkamer. We houden de gemeenschappelijke ruimtes schoon en gezellig, zijn betrokken bij elkaar, maar geven elkaar ook de ruimte en hebben een fijne balans tussen samenzijn en op onszelf zijn. We zijn een rustige groep met open-minded, ondernemende, gezellige en humorvolle geesten. We zijn open en direct naar elkaar en vinden dit ook belangrijk om de lucht schoon te houden. Af en toe een spelletje, een spontaan samen-eet-moment, of samen een filmpje kijken, alles is mogelijk.
Huidige samenstelling Wij, groep 5, zijn een groep van 6 volwassenen tussen de 25 en 47 jaar oud, 2 mannen, 4 vrouwen. Twee van onze groepsgenoten hebben samen een kindje van 4.
Gezochte personen In november komt er een appartement vrij en daarom zoeken we een nieuwe groepsgenoot. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige, sociale, niet rokende man of vrouw, die bewust kiest voor het woongroepleven. Honden kunnen bij ons niet wonen, in verband met twee katten.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.hallehuis.nl
Contact informatie Marjolijn Vreeken. Bij reactie graag ook je telefoonnummer geven. Als we je willen uitnodigen bellen we altijd even.
 
Geplaatst maandag, 09 september 2019
Vervalt zondag, 08 december 2019
Gezien Deze advertentie is 640 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Marjolijn
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15716
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl