U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep zoekt bewoner
Naam woongroep CW groep 6
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 608
Beschrijving prijs Incl. servicekosten a 126 euro
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-09-21
Provincie Zuid-Holland
Stad Delft
Ligging 10 minuten fietsen van Delft zuid. 1 minuut lopen vanaf busstation Fuutlaan 5 minuten lopen tot een klein winkelcentrum
Gemeenschappelijke ruimte(s) 1 gemeenschappelijke woonkamer met keuken.
Prive ruimte(s) De kamer Er komt een kamercombinatie vrij met een woonkamer inclusief keukenblok op de begane grond, en een slaapkamer op de tweede verdieping. De combinatie wordt aan één persoon verhuurd. De kamers zitten goed in de verf en zijn zo te betrekken. Er is een gedeelde badkamer en douche. Je hebt de beschikking over een eigen stukje tuin met avondzon. Ook is er een werkende internetaansluiting, waar je gebruik van kunt maken. De kamers zijn vanaf 21 september beschikbaar.
Beschrijving woongroep Wil je graag veel eigen ruimte maar ook mensen om je heen? Heb je brede interesses en neem je initiatief? Heb je een open mindset en hou je van onderling lol trappen? Dan klikt het misschien wel met ons. Wij zijn 7 relatief jonge mensen (25-35) die een nieuwe huisgenoot zoeken die in onze groep past. We delen samen een huiskamer/keuken en hebben een grote tuin waar we samen BBQen, eten en wijntjes drinken in de zon (als die schijnt). Daarnaast hebben we elk een of twee eigen (woon/slaap)kamers en delen we de douche met telkens twee huisgenoten. In onze grote huiskamer/keuken vind je elke avond wel een paar huisgenoten. Onderling wordt er bijna elke avond gekookt en de kosten worden gedeeld onder de eters van die avond. Mee-eten is geen verplichting maar natuurlijk wel gezellig. Onderling heerst er een goede sfeer en we hebben veel plezier met elkaar. Op een enkele student na zijn wij allemaal werkend. Op dit moment bestaat onze groep uit mensen die houden van muziek, kunst en cultuur, sporten, reizen, ongedwongenheid en lekker eten.
Huidige samenstelling j zijn 7 relatief jonge mensen (25-35) die een nieuwe huisgenoot zoeken die in onze groep past.
Gezochte personen Wie zoeken wij? We zijn op zoek naar iemand die 30 jaar of ouder is om de samenstelling van onze groep mooi divers te houden. Alle achtergronden zijn welkom. Wel hebben we een voorkeur voor iemand die hier langere tijd wil wonen en het leuk vindt om af en toe mee te denken en helpen bij de Vereniging Centraal wonen. Dit zijn geen wekelijkse werkzaamheden, maar de vereniging draait op actieve mensen die hun steentje bijdragen. Denk aan het af en toe organiseren van een filmavond, een dagje in de tuin werken in de zomer, en meebeslissen over het reilen en zeilen van de woongroep tijdens een halfjaarlijkse ALV.
Website
De link opent in een nieuw venster
https://www.cwdelft.nl/
Contact informatie Mail voor interesse naar groep6delft@gmail.com
 
Geplaatst zaterdag, 07 september 2019
Vervalt vrijdag, 06 december 2019
Gezien Deze advertentie is 1185 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
groep6delft
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15711
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot donderdag, 05 maart 2020
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl