U bevindt zich hier:
 
 
Titel 26 jarige sportieve creatieve avontuurlijke aanpakker op zoek naar nieuw thuis in A'dam
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 26
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Wensen ligging Momenteel woon ik in de Baarsjes, maar gezien het feit dat het om tijdelijke huur gaat ben ik per oktober of november weer op zoek naar een nieuw optrekje. West-Amsterdam zou ideaal zijn, maar ik sta overal voor open.
Wensen pand Zolang er een bed en een kast in past ben ik blij
Wensen groep Mijn ideale huisgenoten zouden geen 'vreemdelingen' voor elkaar zijn, houden van een opgeruimd huis, een gezellig praatje maken waar mogelijk, het leuk vinden om af en toe een hapje en een drankje te doen onder het genot van een potje Yathzee, maar natuurlijk alleen wanneer het in alle drukke Amsterdamse levens past. Zelf vind ik het ook heerlijk om tijd voor mezelf te hebben en vind ik het leuk om activiteiten buiten de deur te ondernemen. Huisdieren heb ik niet maar lijkt me hartstikke gezellig.
Beschrijf jezelf Ik ben Iris (26 jaar), een gezellige, nuchtere, sportieve dame die sinds een maandje of 3 weer in Nederland is. Daarvoor heb ik een aantal jaren in het buitenland gewerkt en gereisd. Sinds ik terug ben, heb ik eerst tijdelijk in Deventer (mijn geboortestad) gewerkt en gewoond. Momenteel werk ik in de horeca en ga ik mij de aankomende tijd oriŽnteren op het veld waarin ik graag weer aan de slag ga, namelijk de creatieve industrie. Voor mijn reis studeerde ik af van International Event Music Entertainment Studies aan de Fontys in Tilburg, waarna ik stage liep binnen de evenementen sector in Amsterdam. Bij mijn laatste stagebedrijf ben ik nog een tijdje blijven hangen als Content Creator & Multimedia Designer en had daarnaast ook een aantal video en ontwerp projectjes lopen. Het idee is dit weer op te gaan pakken en daarom zou het fijn zijn binnenkort een nieuw plekje te vinden waar ik mij thuis kan voelen. Verder houd ik mij graag bezig met dansen, yoga, festivals, vormgeving/video, vriendinnen. Zij zouden mij omschrijven als ondernemend, creatief, zelfstandig, avontuurlijk, sociaal.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Mocht er iemand op zoek zijn naar een nieuwe huisgenoot in Amsterdam, dan houd ik mij graag aanbevolen! Ik ben bereikbaar via iris_post4@hotmail.com. Ik hoor het graag 🙂 .
 
Geplaatst woensdag, 04 september 2019
Vervalt dinsdag, 03 december 2019
Gezien Deze advertentie is 249 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Iris Post
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15707
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl