U bevindt zich hier:
 
 
Titel Huize Scherpenburgh zoekt nieuwe huisgenoot (V)
Naam woongroep Huize Scherpenburgh
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 530
Beschrijving prijs De huur is ongeveer 530 inclusief (opgebouwd uit een kale huur van €415 en €110 voor de huisrekening). Van de huisrekening betalen we oa gas, water, licht, internet, de krant, een schoonmaakster en ook bijvoorbeeld een nieuwe koelkast. We wonen in een sociale huurwoning en daardoor mogen nieuwe huurders op jaarbasis maximaal € 36.798,- verdienen.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-10-01
Provincie Utrecht
Stad Utrecht
Ligging In het centrum. Het is een ruim en monumentaal pand gelegen aan een van de mooiste straten van Utrecht, namelijk de Springweg.
Gemeenschappelijke ruimte(s) We hebben een gemeenschappelijke woonkamer, 2 keukens, 2 badkamers en 3 wc's. Ook hebben we een tuin!
Prive ruimte(s) De kamer die vrijkomt is 26m2 en grenst aan de tuin. Op de gang grenzend aan de kamer is een wasbak die je kunt gebruiken.
Beschrijving woongroep Huisgenoten ondernemen soms samen activiteiten zoals sporten, tv kijken of een biertje drinken (om de hoek bij Springhaver!). Van maandag t/m donderdag wordt er gekookt, dus iedereen heeft 1 keer in de 2 weken een kookbeurt. We vinden het leuk om (wanneer het uitkomt) samen te eten, maar dit is niet verplicht.
Huidige samenstelling We wonen met 8 personen: 4 vrouwen en 4 mannen in de leeftijd van 25 t/m 36 jaar. Er gaat 1 vrouw verhuizen, dus vandaar dat we op zoek zijn naar 1 nieuwe vrouwelijke huisgenoot. We werken allemaal (bijv. in de zorg, in het onderwijs, bij een vredesorganisatie, als onderzoeker of reisleider). We hebben geen huisdieren.
Gezochte personen We zoeken 1 vrouwelijke huisgenoot van minimaal 25 jaar. We zoeken iemand die gezellig en pro-actief is. Als je het leuk vindt om te koken en groene vingers hebt is dat een pré:) Verder zoeken we iemand die bewust kiest voor een woongroep en hier actief zijn steentje aan bijdraagt. De hospiteeravond zal waarschijnlijk donderdag 19 september plaats vinden.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst woensdag, 04 september 2019
Vervalt dinsdag, 03 december 2019
Gezien Deze advertentie is 1131 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Sanne Huismans
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15706
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl