U bevindt zich hier:
 
 
Titel Zeer sociale medemens gezocht
Naam woongroep WGDK91
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 375
Beschrijving prijs Dit is een all in prijs (Dus inclusief energie, water, verzekeringen, maar ook De Volkskrant, museumkaart, fintness pass)
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-09-01
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam/Diemen
Ligging Op de grens van Amsterdam-Oost en Diemen aan het Park De Meer. Op 5 minuten van Amstelstation en Sciencepark. Sowieso tussen meerdere parken. Locatie Radioweg/Diemerakde.
Gemeenschappelijke ruimte(s) -woonkamer met kleine bibliotheek, keuken, badkamer, toilet, opbergzolder, afgesloten fietsenhok met wijnkelder.
Prive ruimte(s) Er is momenteel een priveslaapkamer beschikbaar, 13m2 met balkon. (Je mag de rest van de woning ook gebruiken)Gemeubileerd met een tweepersoonsbed, kledingkast, boekenkast en bureau.
Beschrijving woongroep Na jaren met leuke sociale mensen te hebben gewoond vallen de laatste twee jaren tegen. Daarom ben ik nu bezig een neiuwe groep op te bouwen. Ik hou er van om met sociale medemensen te leven en niet mensen die "slechts"een kamer huren. ik doe dit zo n 22 van mijn 39 jaar en heb met hele leuke (h)echte mensen jaren samengewoond.
Huidige samenstelling Twee mensen die studeren en een baan hebben en daarnaast het leuk vinden om hun sociale leven met huisgenoten op te bouwen. We zijn op zoek naar een hele sociale persoon en op termijn naar nog een.
Gezochte personen zie hierboven
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.wgdk91.eu
Contact informatie Graag zien we je mail waarin je lekker veelover jezelf schrijft tegemoet op email nwwgamsterdam@hotmai.nl Graag gauw tot ziens!!!
 
Geplaatst woensdag, 04 september 2019
Vervalt dinsdag, 03 december 2019
Gezien Deze advertentie is 1058 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Woongroep DK 91
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15703
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl