U bevindt zich hier:
 
 
Titel Fijn plekje gezocht in of rondom Utrecht
Mannen 1
Vrouwen 0
Kinderen 0
Leeftijd 28
Provincie Utrecht
Stad Utrecht
Wensen ligging Ik zou graag op een rustige locatie wonen. Of dat in Utrecht is of net erbuiten maakt mij niet zo veel uit.
Wensen pand
-
Wensen groep
-
Beschrijf jezelf Hoi, Na enige tijd in de binnenstad gewoond te hebben voelt het voor mij tijd voor een nieuwe plek. Op het moment woon in een studentenhuis/woongroep met totaal 7 mensen. Het bevalt heel goed om met een groep mensen te wonen, al ben ik inmiddels ook geen student meer dus zal ik binnenkort moeten verhuizen, en zou ik graag op een wat rustiger plek wonen dichter bij groen. Ik ben dus Benjamin. 28 jaar. Na mijn studie antropologie ben ik vooral met andere dingen bezig geweest. Momenteel doe ik wat freelance werk en werk ik als tuinman. Ik denk dat mensen mij zouden omschrijven als open-minded, rustig, en down to earth. Verder ben ik op het moment veel met permacultuur bezig (een manier om groente te verbouwen). Ik ben dus graag buiten en vind het fijn om in de tuin te werken. Ik ben op het moment aan het onderzoeken wat goed groeit op een klein oppervlak of op een balkon. Daarnaast speel ik graag muziek, vooral banjo/gitaar en voornamelijk akoestisch /folk. Ik vind het ook leuk om dingen te bouwen en te klussen, vaak met hout en soms met elektronica, zo heb ik ook een tijdje synthesizers gebouwd. Wat ik verder fijn vind: hardlopen, meditatie, kunst/fotografie, dans, koken, yoga, natuur, reizen, muziek (van blues tot folk tot klassiek). Ik vind het fijn om met mensen te wonen en een beetje betrokken te zijn bij elkaars leven, maar ik heb zeker ook mijn eigen tijd nodig om mij op te laden. Ik leef het liefst in een huis waar je een goede band met elkaar hebt maar waar ook ruimte is om je eigen ding te kunnen doen. Af en toe samen eten vind ik zeker gezellig. Komt er iets vrij of mocht je iets weten dan hoor ik het graag! Groet! Benjamin
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst maandag, 02 september 2019
Vervalt zondag, 01 december 2019
Gezien Deze advertentie is 289 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Benjamin
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15697
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl