U bevindt zich hier:
 
 
Titel zoekt fijne woongroep
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 31
Provincie Zuid-Holland
Stad Rotterdam (omgeving van)
Wensen ligging In- en rondom Rotterdam, het liefste met wat groen in de buurt.
Wensen pand Het lijkt me fijn om een eigen ruimte te hebben voor een bed, tafel, kleding, boeken en spullen, maar de nadruk op een fijne gemeenschappelijke woonkamer en keuken waar het levendig (maar soms ook rustig) is lijkt me gezellig.
Wensen groep Geen uitdrukkelijke wensen: als er maar niet wordt geketting-rookt in de woonkamer vind ik alles prima. Binnen een gezellig huis zou ik het leuk vinden om regelmatig samen te eten en activiteiten te doen en daar ook zelf initiatief in te nemen. Maar als men meer gewend is aan dingen individueel doen kan ik daar ook prima in meegaan.
Beschrijf jezelf Ik ben Ilse en ben nu 31. Ik heb in de omgeving van Utrecht gewerkt als docent in het voortgezet onderwijs en ga dat, na twee jaar in Frankrijk/Zwitserland gewoond en gewerkt te hebben, nu ook weer in Rotterdam doen. Per September ga ik op een School in Rotterdam Zuid Levensbeschouwing geven en krijg de kans om dit vak zo inclusief/mulireligieus/actief/gericht op de samenleving -mogelijk in te vullen: iets wat erg aansluit op mijn waarden en waar ik onwijs veel zin in heb. Ik classificeer mezelf niet als gelovig/veganistisch/anarchistich/hippie of een ander label en sta met beide benen op de grond. Ik geloof in diversiteit als kracht en probeer bewust te leven (Ik rook niet, niet teveel vlees, biologisch als het kan, oppassen met teveel afval), maar wel binnen redelijkheid en in balans met plezier en genieten van het leven. Nu ben ik bewust op zoek naar een plek in een woongroep omdat leven vanuit gemeenschappelijkheid, duurzaamheid en gezelligheid mij heel erg aanspreekt. Ik zou graag bijdragen wat ik kan aan het huis en het spreekt voor mij voor zich dat een huisgenoot initiatief neemt om het huis zo leuk, schoon en leefbaar mogelijk te maken. Ik ben warm, open, ethousiast en down-to-earth. Ik hou van koken (wat ik graag ook voor meerdere mensen doe ;-) ). Daarbij doe ik graag aan sport: hiken, hardlopen, rugby en fitness. Daarnaast houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met leuke dingen doen met vrienden/familie, reizen, muziek en nieuwe craft-biertjes ontdekken.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie +33624270914 ilse.nol88@gmail.com
 
Geplaatst maandag, 12 augustus 2019
Vervalt zondag, 10 november 2019
Gezien Deze advertentie is 75 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Ilse
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15642
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl