U bevindt zich hier:
 
 
Titel woongroep zoekt nieuwe bewoner
Naam woongroep Groen
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 480
Beschrijving prijs De huur wordt opnieuw vastgesteld door Duwo, maar zal rond de 480 liggen. Inbegrepen zijn de gemeenschappelijke ruimten, medegebruik van keuken en badkamer, washok, klushok, fietsenhok en tuin. Een basisbedrag voor verwarming is inbegrepen. Je hoeft alleen verwarming te betalen als je daar bovenuit komt.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-10-01
Provincie Zuid-Holland
Stad Delft
Ligging In de wijk Tanthof is een groot CW complex, waarvan onze woongroep in het kleinste huis is gevestigd, samen met een andere woongroep. Tanthof is in Delft Zuid, dicht bij een natuurgebied, binnen 10 minuten fiets je naar de TU, de trein en binnen 15 minuten naar het Centrum van Delft. Er is vrij goed openbaar vervoer, en mocht je autorijden, dan is de oprit naar de snelweg vlakbij.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Grote huiskamer met pooltafel, twee ruime woonkeukens, voor beide groepen. Grote tuin, fietsenhok, gemeenschappelijke wasruimte, kleine bergruimte. Met het hele CW comnplex (van ca 100 bewoners) delen we een moestuintjes complex, een bar/café/feestruimte, een yoga ruimte, en een klushok.
Prive ruimte(s) 1 kamer van ca 25 vierkante meter op de begane grond. Gebruik van badkamer op 1e verdieping, met drie andere bewoners. Gebruik van grote keuken met 7 andere bewoners.
Beschrijving woongroep Onze woongroep deelt huis, lief en leed met een andere woongroep in hetzelfde huis. Samen zijn we met 15 mensen, van 10 tot 72 jaar, waarbij de twintigers, dertigers en veertigers in de meerderheid zijn. De meesten werken of studeren. We eten soms samen, soms kookt iedereen apart maar ontmoeten we elkaar wel in de keuken. We hebben af en toe gemeenschappelijke activiteiten, zoals ons zeilweekend, feesten, jam sessies (vier muzikanten en veel amateurs). Voor een goed gesprek, een eind hardlopen of relaxen in de tuin is altijd wel iemand te vinden, maar je hebt uiteraard ook je eigen ruimte.
Huidige samenstelling Onze groep bestaat op dit moment uit drie vrouwen en vijf mannen, de andere woongroep in huis uit drie vrouwen en vijf mannen (waarvan een jongen van tien).
Gezochte personen We zijn op zoek naar een huisgenoot die kiest voor een woongroep en ruimte heeft voor en plezier in het contact met anderen. We zijn blij met iemand die initiatieven voor de groep of het hele CW complex ontwikkelt (documentaire kijken, proeverij, feest, huiskamer concert enz enz), maar ook met iemand die met plezier voor de hele groep kookt. Aangezien we het huis met elkaar schoon en in goede staat houden, verwachten we van je dat je daar voor helpt zorgen. Dat betekent vooral de keuken en gemeenschappelijke ruimten schoon houden, wat werk in de tuin en mee helpen met twee tot drie maandelijkse klusdagen.
Website
De link opent in een nieuw venster
https://www.cwdelft.nl/
Contact informatie Joan 0618321410
 
Geplaatst donderdag, 08 augustus 2019
Vervalt woensdag, 06 november 2019
Gezien Deze advertentie is 640 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Joanne de Neve
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15632
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl