U bevindt zich hier:
 
 
Titel Lieve heksen of excentriekelingen om samen in landhuis te gaan wonen
Huur of koop huur
Provincie Gelderland
Indicatie ligging Op fietsafstand van station, in de natuur, nabij bos en water, en waar je je hond los mag laten lopen. Op fietsafstand van de stad.
Indicatie aantal personen 12
Indicatie samenstelling groep 12 of meer? Ik heb al een paar ge´nteresseerden, zie andere advertentie. Ik woon nu in woongroepje, maar zou zo graag met veel meer gelijkgestemden in een prachtig landhuis wonen. Zodat we elkaar kunnen inspireren en het beste in onszelf en elkaar naar boven kunnen halen. Niet omdat er iets moet, maar om vreugde en plezier te delen. Dromen te laten uitkomen. Te delen. Allemaal een ruim eigen appartement, met 2 slaapkamers, met een piepklein aanrechtje bv, want er is ook een superfijne grote gezamenlijke woonkeuken. Een paar badkamers delen. Grote gezamenlijke tuin. Huisdieren welkom.
Ideologie Wakkere wijze mensen die snappen hoe de wereld in elkaar zit. Die de misleiding doorzien via media, farmacie, gezondheidszorg en dat we niet geacht worden te weten hoe groots en wonderschoon we zelf eigenlijk zijn, en hoe groot ons zelfhelend vermogen is! Anarchistische slimme, wijze, lieve mensen die geloven dat het anders kan. Die in hun hart willen leven, zonder te willen oordelen. En die begrijpen dat alles wat er in je leven is, je eigen creatie is. (We gaan toch echt langzamerhand naar de 4e dimensie waar alles wat je denkt, meteen gematerialiseerd gaat worden!) Samen creŰren, vanuit het universum 'bestellen'. Van elkaar leren. Openminded. Eigenzinnig. Minder is meer. Plantaardig eten zonder strengheid als er een keer een stukje eerlijk vlees doorheen glipt. Tolerantie. Humor. Liefde. Vriendschap. Heling. Mer-Ka-Ba. Permacultuurtuin. Biologisch dynamisch.
Planning We zoeken een landhuis dus, maar zonder te hoeven kopen. Met mogelijkheid voor huurtoeslag, dit zou toch te realiseren moeten zijn. ;-D Kent er iemand een projectontwikkelaar, of rijke tante, die ons dit wil verhuren? Bel me!
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Via dit formulier of bel Tirza 06-1982 0883
 
Geplaatst donderdag, 08 augustus 2019
Vervalt woensdag, 06 november 2019
Gezien Deze advertentie is 883 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Tirza
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15631
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot dinsdag, 04 februari 2020
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl