U bevindt zich hier:
 
 
Titel Anne (50) zoekt een nieuwe thuisbasis
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 50
Provincie Utrecht
Stad Utrecht
Wensen ligging
-
Wensen pand Het liefst woon ik in een oud huis of gebouw. Een piepklein kamertje zou al prima zijn; een enorme kamer mag zeker ook! Ik vind alle wijken van Utrecht leuk (behalve Lunetten of Overvecht).
Wensen groep Een grote woongroep mag, maar ook een rijtjeshuis met maar enkele huisgenoten.Samen eten wil ik graag, ergens tussen 1x per maand en 2x per week lijkt me optimaal. Meestal eet/kook ik vegetarisch. Ik rook niet. Af en toe klussen is prima, ik ben handig. Ik houd van redelijk schoon/ordelijk, maar als het gaat om gedeelde voorzieningen ben ik flexibel. Van mensen die nooit hun eigen afwas opruimen word ik chagrijnig. Samen leven is wat mij betreft: maak het een beetje leuk voor elkaar. Vriendelijke, gemoedelijke omgang met huisgenoten, zonder dat je meteen beste vrienden hoeft te zijn. Ik heb 10 jaar woonervaring in een studentenhuis en gedeeld huis.
Beschrijf jezelf Ik ben Anne: kunstenaar, aardig, handig, communicatief. Ik werk parttime als salarisadministrateur. In mijn atelier bij de Amsterdamsestraatweg maak ik van oude materialen en spullen kleine installaties en boeken. Mijn man en kinderen wonen ook in Utrecht, ik ga regelmatig bij hen langs. Toch heb ik een jaar geleden besloten om weer alleen te gaan wonen. Ik had behoefte aan meer alleen zijn, meer autonomie. Maar ook aan een thuis, een inbedding. Ik ben nog zoekend naar een nieuw evenwicht tussen zelf en gezin/kinderen, heb me het afgelopen jaar ook wat ontheemd gevoeld, maar het is in elk geval duidelijk dat ik op mezelf wil wonen. Misschien bij jullie? Mijn Instagram foto's vertellen ook veel over mij: @wijzemeisjes. Ik ben altijd op zoek naar schoonheid en aandacht in kleine dingen. Overdag ben ik meestal weg (werk, atelier, kinderen), 's avonds rustig thuis. Ik houd van moderne kunst, van reizen, van architectuur, van ideeŽn, van gesprekken, van psychologie, van oud schoolmeubilair, van muziek, van tv kijken.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst maandag, 05 augustus 2019
Vervalt zondag, 03 november 2019
Gezien Deze advertentie is 303 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Anne
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15624
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl