U bevindt zich hier:
 
 
Titel Jorn zoekt woongroep Amsterdam
Mannen 1
Vrouwen 0
Kinderen 0
Leeftijd 25
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Wensen ligging Amsterdam e.o.
Wensen pand Ik ben op zoek naar een ruimte in Amsterdam en omstreken en ik ben met weinig vierkante meters tevreden. Een gemeenschappelijke ruimte is een pre, maar geen voorwaarde. Ik heb weinig ervaring met wonen in een woongroep, maar ik heb wel huisgenoten gehad, dus ik voorzie geen problemen.
Wensen groep Ik ben op zoek naar een gemixte groep m.b.t. leeftijd en geslacht met een vrijblijvend karakter. Natuurlijk vind ik het leuk om samen te eten of andere gezamenlijke activiteiten te hebben, zolang deze momenten niet verplicht zijn. Ik houd van koken en ben in een ver verleden opgeleid als kok. Ik rook niet, maar heb geen bezwaar tegen mensen die dat wel doen.
Beschrijf jezelf Ik heet Jorn, ben 25 jaar en men omschrijft mij als een rustig, bedachtzaam en gestructureerd persoon. Hoewel ik een koksopleiding heb afgerond en een tijdlang in de ICT-sector heb gewerkt, houd ik me tegenwoordig vooral bezig met stand-up comedy. Ik ben sinds een jaar lid van de comedy train en ik treed normaliter een paar keer per week op in Toomler en andere zalen. Op dit moment treed ik even niet op, maar werk ik voornamelijk aan nieuw materiaal en doe ik vrijwilligerswerk bij een dierenopvang. Ik ben op zoek naar een ruimte waar ik me kan terugtrekken, maar ik vind de mogelijkheid tot sociaal contact heel erg belangrijk. Ik heb geen huisdieren en in mijn vrije tijd lees ik graag, ik luister veel muziek en ik houd van wandelen.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie 0642047968
 
Geplaatst maandag, 05 augustus 2019
Vervalt zondag, 03 november 2019
Gezien Deze advertentie is 231 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
jorn van dam
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15620
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl