U bevindt zich hier:
 
 
Titel Vrolijke creatieveling zoekt ongedwongen thuis
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 32
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam e.o.
Wensen ligging
-
Wensen pand
-
Wensen groep
-
Beschrijf jezelf Hallo! Mijn naam is Sacha en ik ben op zoek naar een nieuw thuis. Waarom een woongroep? Omdat ik me op mijn plek voel in een collectief. Een collectief waar uitwisseling plaatsvindt, waar we naar elkaar omkijken en tegelijkertijd elkaar vrijlaten. Waar iets kan ontstaan en waar geborgenheid heerst. Van zo´n woongroep zou ik erg graag deel uitmaken :) Ik ben een ontspannen, vrolijk en open persoon die houdt van goede wijn, goede gesprekken en goede humor. Mijn tijd vul ik met dansen, hiken, familie en vrienden, zwemmen, lezen, ontspannen en dingen ondernemen en met baantjes als dans- en zwemdocent en receptionist op camping Vliegenbos. Dat doet mij allemaal veel plezier. Mijn achtergrond ligt in theater en dans en ik interesseer mij voor vele dingen. Graag lees ik de krant of kijk documentaires wanneer ik daar tijd voor heb maar vooral vind ik mensen erg intrigerend en ga ik met plezier in gesprek met bekenden en onbekenden over de, hun en onze wereld en het universum. Ik kan wel zeggen dat ik een nieuwsgierige en avontuurlijke aard heb. Mijn mantra is ´nicht ärgern nur wundern´ en dat maakt dat ik positief in het leven kan staan - niet dat ik de wereld niet soms moeilijk vind hoor, want dat vind ik best wel eens, net als ieder ander. Verder probeer ik sterk op een bewuste en verantwoordelijke manier in mijn omgeving te staan als het gaat om dingen als klimaat en medemens, denk aan bio, lokaal, vrijwilligerswerk, recyclen etc. Een dierenvriend ben ik ook, maar huisdieren heb ik er maar 1: poes Mina. Deze lieve twaalfjarige diva is al haar hele leven mijn trouwe begeleider en een ervaren woongroep-bewoner. Ze is en blijft mijn verantwoordelijkheid in de woongroep, ik verwacht van niemand dat ze de zorg voor haar op zich nemen, dat doe ik! Maar ze geniet bij tijd en wijlen wel van een loopje door het huis en daarom zou het fijn zijn als ze dan ook de gemeenschappelijke ruimtes kan betreden. Denk je na dit allemaal te hebben gelezen dat ik in jullie woongroep kan passen? Dan hoor ik graag van je! Ik kijk uit naar je reactie. Liefs, Sacha
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie 0638413125 is mijn nummer of je kunt natuurlijk ook schrijven.
 
Geplaatst maandag, 05 augustus 2019
Vervalt zondag, 03 november 2019
Gezien Deze advertentie is 259 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Sacha
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15619
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl