U bevindt zich hier:
 
 
Titel Zelfbewuste en open man van 33 zoekt fijne plek
Mannen 1
Vrouwen 0
Kinderen 0
Leeftijd 33
Provincie Utrecht
Stad Utrecht
Wensen ligging Ik hou van hardlopen, dus nabij natuur zou fijn zijn (en anders lost het zich ook wel op). Ik werk in Barneveld dus aan de oostelijke kant van Utrecht heeft mijn voorkeur.
Wensen pand Reis met de auto, dus een parkeerplek is wel een must. Ben er niet vies van om de handen uit te mouwen te steken, wel fijn als het geen bouwval betreft ;)
Wensen groep Verplichtingen zoals schoonmaken horen erbij. Verder mag het los/vast zijn, leuk om samen te eten, praatje te maken, te babbelen of iets anders te doen. Mag, hoeft niet en maar net wat op dat moment goed voelt. Gemengde groep heeft mijn voorkeur, het liefst tussen de 2 en 8 personen waarbij voor een grotere groep geldt dat een grotere leefomgeving fijn is om elkaar ruimte te kunnen geven.
Beschrijf jezelf Ik ben 33 jaar en werk fulltime, waarvan een dag in de week thuis. Naast het leuke werk zit ik niet stil; spreek geregeld met anderen af en ben er op uit, of bij een workshop te vinden. Ook alleen vermaak ik me prima met een film of serie, een boek of buiten zijn en van het weer genieten tijdens het hardlopen. Ik ben rustig, zelfbewust, open, positief ingesteld, opgeruimd en laat me niet zo snel gek maken. Loop niet voor iets weg, ook niet de (wat) minder leuke momenten. Brede interesse en voorstellingsvermogen met een relaxte houding, maar wel met een eigen mening ;) Roken doe ik niet en ik eet vrijwel altijd vegetarisch.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst zaterdag, 03 augustus 2019
Vervalt vrijdag, 01 november 2019
Gezien Deze advertentie is 337 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Peter van Seventer
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15616
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl