U bevindt zich hier:
 
 
Titel Zelfstandig wonen met een gemeenschappelijk tintje
Naam woongroep Zonnig stadshuis
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 710
Beschrijving prijs 710,- kale huur, voorschot stookkosten 100,- (huurtoeslag mogelijk), geen gemeentelijke belastingen, vergoeding gebruik wasmachine/droger in overleg.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2020-01-01
Provincie Overijssel
Stad Deventer
Ligging In Deventer Voorstad gelegen appartement, loopafstand van het oude centrum, winkels en station.
Gemeenschappelijke ruimte(s) De 2 zelfstandige woningen delen de bijkeuken (via de tuin bereikbaar) met wasmachine, droger en vriezer, fietsenschuur, vuilnisbakken. Trap en gang worden gedeeld, eventueel kan er een logeerkamer gebruikt worden. Alle privacy en toch gemeenschappelijk wonen.
Prive ruimte(s) Knus zonnig appartement op de tweede en derde woonlaag gelegen is een zelfstandige woonruimte met een woonkeuken/zithoek en 1 slaapkamer, een eigen berging, luxe badkamer met ligbad en vloerverwarming, apart toilet. Eigen groot dakterras. Veel balken en houten vloer, houtkachel, deels leemwanden. Huis is van gas af en verwarmt d.m.v. infrarood-panelen, koken d.m.v. inductie. Keuken is voorzien van kookplaat, wasemkap, koelkast, combi-oven.
Beschrijving woongroep Huisdiervrij, rookvrij (ook buiten niet) huis met 2 woningen in één huis. Er zijn gezamenlijke activiteiten, maar het is handig en leuk dingen op elkaar af te stemmen, zoals je dat met goede buren doet. Vergelijkbaar met een hele kleine centraal wonen.
Huidige samenstelling In de benedenwoning woont 1 persoon (lesbische vrouw van 52), af en toe zijn er gasten. Zij speelt wel eens gitaar, zit veel in de kleine stadstuin, heeft bezigheden.. bij belangstelling eerst kennismaking.
Gezochte personen Ik zoek 1 persoon zonder huisdieren en met een vaste bezigheid, geïnteresseerd in ecologisch wonen en de zeer bescheiden gemeenschappelijke aspecten van het wonen hier juist leuk vindt. Elkaar helpen indien nodig/mogelijk, een praatje, bewust water- en energiegebruik etc. Voor iemand die een vaste plek zoekt en niet aan het doortrekken is. Appartement niet geschikt voor 2 personen. Niet jonger dan 23. Datum nog niet bekend, huidige bewoners willen tot eind van het jaar verhuisd zijn. Mail gerust met vragen!
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst zaterdag, 03 augustus 2019
Vervalt vrijdag, 01 november 2019
Gezien Deze advertentie is 850 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Caro
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15614
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl