U bevindt zich hier:
 
 
Titel Leuke mede-eigenaren gezocht voor 1/4e van schitterend landgoed
Naam woongroep woongemeenschap Uedem
Huur of koop koop
Huur of koop bedrag 101000
Beschrijving prijs Je wordt eigenaar voor 1/4 van het geheel. Er zijn 4 woonhuizen, een benedenwoning wordt je eigen woning van ▒ 80 m2. Gezamenlijk: 1,7 ha tuin/bos en gezamenlijke gebouwen.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-08-01
Provincie Gelderland
Stad Uedem, Duitsland
Ligging Vrij tussen de landerijen van Uedem in Duitsland, 35 minuten rijden van Nijmegen.
Gemeenschappelijke ruimte(s) 1,7 ha tuin/bos, schuur/werkplaatsen, garages, zwembad, sauna, moestuin, tuinhuis, fruitbomen, kippen
Prive ruimte(s) Eigen woning: Woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, ▒ 80 m2. De woning wordt nog gerenoveerd. Inspraak is mogelijk.Keuken al wel onder handen genomen.
Beschrijving woongroep Aan de ene kant privacy (je eigen voordeur is je eigen voordeur), en het aan de andere kant het leuk vinden om met elkaar het beheer te delen van gebouwen en terrein, bij elkaar betrokken willen zijn en zorg hebben om elkaar. Al dan niet samen klussen in en om huis en tuin. Samen eten als dat zo uitkomt, en genieten van al het moois om ons heen. ĺs Zomers met mooi weer lopen we in ons blootje, dat is wel iets waar nieuwe bewoners geen bezwaar tegen moeten hebben.
Huidige samenstelling Han (59 jaar♀) en Kees (57 jaar♂). Han en Kees hebben ieder een eigen bedrijf in Nijmegen (www.massagepraktijk.nl en www.raamwerk.org ). Zij zijn jarenlang actief geweest in de linkse politieke beweging in Nijmegen. Han boetseert daarnaast. Flo (70 jaar♀) is met pensioen, heeft jaren in de zorg en het welzijnswerk gewerkt en is ook politiek actief geweest. En is nu actief als solocamperaar, werkt o.a.in de voedselbank in het dorp. Jan (62 jaar♂) en Merel (52 jaar♀) zijn werkzaam (geweest) in de culturele sector. Jan werkt als hoofd theatertechniek en gebouwenbeheer bij het balletgezelschap Introdans (www.introdans.nl). Merel is wegens een chronische ziekte thuis, zij was werkzaam als theaterprogrammeur en co÷rdinator theater. Dan zijn er nog Ollie (Kooikershond) en Ot en Moos (de poezen).
Gezochte personen We stellen ons voor dat er in de aanbouw een alleenstaande dan wel een stel komt te wonen. Per bewoner gaan we uit van gemiddeld een dag inzet per week voor het project. Om het terrein, de groentetuin en de huizen goed te onderhouden is dat nodig.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie We nodigen ieder die ge´nteresseerd is uit om te komen kijken. Bij contact sturen we meer info toe.
 
Geplaatst vrijdag, 26 juli 2019
Vervalt donderdag, 24 oktober 2019
Gezien Deze advertentie is 1232 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Flo Gimbel
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15585
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl